Ilie Năstase știe motivul pentru care Serena Williams joacă în negru la Paris

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase a dezvăluit de ce Serena Williams poartă costum negruFoto:Arhivă personală
Ilie Năstase a dezvăluit de ce Serena Williams poartă costum negruFoto:Arhivă personală

Revenirea Serenei Williams (36 de ani) pe terenul de tenis a dat naștere la un șir interminabil de discuții, dar nu datorită victoriei pe care a obținut-o sportiva, ci a modului în care a decis să își facă apariția: purtând un echipament complet negru, nemaivăzut în rândul tensimenelor de până acum. Ilie Năstase a fost întrebat despre decizia Serenei de a purta un asemena echipament, iar opinia sa este una interesantă

Serena a jucat la Paris într-un echipament complet negru care a stârnit un val de comentarii, atât pozitive cât și negative. Tensmena le-a răspuns criticilor printr-un mesaj simplu, dar grăitor și reprezentativ pentru puterea lăuntrică de care dă dovadă întotdeauna. Jucătoarea a postat pe contul personal de Instagram un mesaj, alături de o fotografie în care apare în costumul de Catwoman. ”Cine mai vrea un costum de pisică? Pentru toate mamele din lume care se recuperează greu după naștere – vă rog! Dacă eu pot, puteți și voi. Vă iubesc!”


    Decizia Serenei Williams de a purta un echipament complet negru a fost una controversată Foto:Getty Images
Decizia Serenei Williams de a purta un echipament complet negru a fost una controversată Foto:Getty Images

Printre cei care au criticat apariția Serenei a fost Ion Țiriac, pe care a considerat-o inestetică.  ”Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, a declarat Țiriac pentru publicația Blid. Ilie Năstase a fost contactat pentru a-și exprima punctul de vedere referitor la acest subiect și a oferit o explicație de care, însă, nu este prea sigur. „Am înţeles că ar avea ceva probleme cu circulaţia sângelui (n.r. – Serena Williams). Nu ştiu exact de ce a apărut aşa. Dacă regulamentul permite aşa ceva...Spectatorii sunt cei care vor putea spune dacă sunt de acord sau nu cu o astfel de apariţie a ei. Eu ştiu că tot timpul am jucat în echipament de culoare albă. Între timp, văd că lucrurile s-au schimbat“, a afirmat „Nasty“, potrivit Adevarul.ro.

Serena Williams are un palmares impresionant: 23 de titluri de Grand Slam 

Serena Williams se află momentan pe locul 449 în clasamentul WTA, după ce a revenit, la începutul acestui an, după aproximativ un an de absență cauzată de de naşterea primului său copil. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net