Ilie Năstase: "Cei de la Federaţia Internaţională de Tenis sunt nişte cretini!"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Deşi a fost suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), Ilie Năstase nu se potoleşte. Fostul nostru mare tenismen a reluat, din nou, atacul la forul superior din tenis. Nasty nu mai poate participa la niciun eveniment organizat de ITF până în decembrie 2020 şi nu va avea nici măcar dreptul să asiste, nici ca spectator şi nici ca persoană acreditată la competiţiile organizate sub egida ITF până în 21 decembrie 2018.

Năstase nu a uitat de conflictul cu cei de la ITF nici la petrecerea dată la Mamaia unde a sărbătorit 71 de ani. "Dacă ei pedepsesc o persoană care a fost numărul 1 în sportul acesta, mai ales că stătea pe un scaun la un meci de fete, sunt nişte cretini. Altfel n-am cum să le zic. Şi prinţul Albert a spus că îi pare rău, că n-au judecat corect treaba asta. Mai ales că nu s-a întâmplat nici la Wimbledon, nici la Roland Garros".  

Conform comunicatului ITF, Năstase a fost pedepsit pentru remarcile la adresa Serenei Williams, care au fost catalogate drept rasiste, pentru "avansurile sexuale făcute căpitanului echipei de Fed Cup a Marii Britanii", Keothavong, pentru ameninţări şi injurii la adresa reprezentanţilor presei prezente la Mamaia, la meciul de Fed Cup România - Marea Britanie, şi pentru ameninţări şi injurii la adresa oficialilor partidei şi ai membrilor echipei de Fed Cup a Marii Britanii, precum şi pentru refuzul de a părăsi arena de joc.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net