Iată ce a declarat Bianca Andreescu după calificarea în finala de la Indian Wells 2019

Ultima actualizare:

    Bianca AndreescuFoto: Guliver/ GettyImages
Bianca AndreescuFoto: Guliver/ GettyImages

Pentru Bianca Andreescu, cele aproape două săptămâni petrecute la Indian Wells reprezintă un vis devenit realitate. Iată ce a declarat Bianca după calificarea în finala turneului la care participă pentru prima dată în carieră.

Prin victoria cu 6-3, 2-6, 6-4 obținută în fața Elinei Svitolina, Bianca Andreescu a stabilit un nou record al turneului de la Indian Wells, devenind prima jucătoare calificată în finala competiției după ce a intrat pe tabloul principal cu wild-card. La conferința de presă ce a urmat victoriei în fața favoritei 6 a competiției, puștoaica de 18 ani și 7 luni abia își găsea cuvintele de emoție: ”Încă mai tremur. E incredibil, nu am cuvinte să exprim ce simt”, a spus, pentru început, jucătoarea care a început tenisul în România, la 6 ani.

”Meciul a fost unul cu multe suișuri și coborâșuri. Am început puțin mai încet și atunci a trebuit să revin de la 0-3, slavă Domnului că am reușit. Svitolina a luat apoi controlul în setul secund. Eu am început să greșesc mai mult. Apoi, în al treilea set, mi-am păstrat calmul, cel puțin am încercat. Am reușit să mă ridic”, a sunat rezumatul partidei, așa cum a fost trăit de Bianca Andreescu, din teren. ”A fost un meci nebun, ca un roller coaster. Sunt cu adevărat bucuroasă că i-am făcut față”, a mai spus canadianca.

Ce a declarat Bianca Andreescu despre Angelique Kerber, adversara ei din finala de la Indian Wells 2019

Bianca Andreescu a vorbit și despre adversara din finala de la Indian Wells 2019, Angelique Kerber, care a eliminat-o în semifinale pe Belinda Bencic, care era neînvinsă de 12 meciuri. ”Kerber este o luptătoare incredibilă. Ea redirecționează loviturile. Este ca și cum ar putea lovi orice minge în orice moment, în ce loc vrea și cum vrea. Are un serviciu decent. E o jucătoare care se mișcă foarte bine și cu siguranță o mare luptătoare”, a declarat Bianca Andreescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net