Horia Tecău, în semifinalele de dublu de la US Open 2020

Ultima actualizare:

    Horia Tecău și Jean Julien Rojer au cucerit titlul la US Open în 2017Foto: Guliver/ GettyImages
Horia Tecău și Jean Julien Rojer au cucerit titlul la US Open în 2017Foto: Guliver/ GettyImages

Horia Tecău este la o victorie de o nouă finală de Grand Slam. Dublu campion la acest gen de turnee, la Wimbledon și US Open, românul, împreună cu olandezul Jean Julien Rojer, s-a calificat în semifinalele turneului american.

În sferturile de finală, perechea româno-olandeză a trecut cu scorul de 7-5, 7-5, la capătul de 87 de minute de joc, de cuplul Rohan Bopanna/ Denis Shapovalov. O revanșă superbă după înfrângerea suferită în același an, în fața acelorași adversari în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. Următorii oponenți vor fi croatul Mate Pavic și brazilianul Bruno Soares, doi adversari deja tradiționali pentru perechea noastră. Meciul urmează să se joace marți seară. În cealaltă semifinală se va disputa partida Rajeev Ram/ Joe Salisbury - Wesley Koolhof/ Nikola Mektic.

În prezent pe locul 20 în lume, Tecău a cucerit alături de Rojer titlul la US Open în 2017. Ei mai au în palmares trofeul de la Wimbledon, cucerit în 2015, același an în care au triumfat și la Turneul Campionilor, după o finală disputată în fața perechii Florin Mergea/ Rohan Bopanna.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net