Horia Tecău a reintrat în cărți pentru calificarea la Turneul Campionilor

tecau_rojer.jpg

Horia Tecău şi olandezul Rojer

Revenire cu succes pentru Horia Tecău în circuitul profesionist. După lunile de inactivitate cauzate de o accidentare la talpă, el a ajuns în semifinale la Cincinnati, al doilea turneu de la revenire.

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer au fost învinși în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Cincinnati. Cei doi au fost depășiți cu scorul de 6-7, 6-2, 10-6 de perechea Jamie Murray/ Bruno Soares. În urma acestui rezultat, Horia va urca pe locul 15 în clasamentul mondial de dublu. Mai important decât acest lucru, Horia și partenerul său au urcat, cu punctele acumulate, trei poziții în clasamentul pentru Turneul Campionilor, unde ocupă acum poziția 13. Adică au reintrat în cărți pentru prezența la Londra, la finalul sezonului. Iar această poziție se poate îmbunătăți, căci de luni, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca pe tabloul de dublu de la Winston Salem. Ei au fost desemnați cap de serie numărul 2, primii adversari fiind italienii marco Cecchinato și Andreas Seppi.

loading...
Loading...

Citește și

  • Performanță senzațională reușită de românul Horia Tecău, alături de partenerul său olandez Jean Julien Rojer. Cei doi s-au impus în finala de la US Open, în două seturi, 6-4, 6-3, în fața perechii Marc Lopez / Feliciano Lopez. Pentru Horia este al doilea titlu de Mare Șlem din carieră. Peste doar câteva ore, Horia va forța calificarea în ultimul act la dublu mixt.

  • Tenismanul Horia Tecău are amenajat un stand în cadrul Arenelor "BNR", unde fanii se pot fotografia cu cele cinci trofee cucerite de tenismanul român în acest an. "Am adus la Arenele «BNR» toate cele cinci trofee pe care le-am câştigat anul acesta. Aş fi foarte fericit dacă aş mai adăuga încă unul la sfârşitul săptămânii, să-l am şi pe cel de la Bucureşti", a spus Tecău.