Halep zburdă la Cincinnati

26-halep-2-col.jpg

Simona Halep a ajuns anul trecut până în finală la Cincinnati
Citeste tot despre: 

Simona Halep merge perfect la Cincinnati.

Ea s-a calificat în sferturile de finală, acolo unde a jucat aseară, după închiderea ediției, contra polonezei Agnieszka Radwanska.  Simona Halep nu are probleme la Cincinnati decât cu soarele, căci pe adversare le zdrobește fără probleme. După ce în turul secund a învins-o cu scorul de 6-3, 6-1 pe Annika Beck, Simona a eliminat-o joi seară, rapid, cu scorul de 6-1, 6-2, pe australianca Daria Gavrilova. ”M-a deranjat soarele şi a trebuit să fiu atentă cu ea, ştiam că trebuia să fiu agresivă, mi-am deschis bine unghiurile, serviciul a funcţionat bine, chiar şi al doilea serviciu, dar mai am de lucrat la retur”, a declarat jucătoarea noastră după meciul cu Gavrilova.
Aseară, după închiderea ediției, Halep a jucat împotriva cele de-a cincea favorite, Agnieszka Radadwanska. A fost un meci important nu doar pentru că asigura calificarea în semifinale, dar și pentru că, dacă învinge poloneza, atunci aceasta va urca pe locul 4 în lume, depășind-o pe Simona, care va cădea pe 5.

Tecău e în sferturi, Mergea – eliminat

Medaliați cu argint la Jocurile Olimpice în proba de dublu, Florin Mergea și Horia Tecău au revenit la partenerii săi obișnuiți. Din păcate, doar unul dintre ei, Tecău, s-a calificat în sferturile de finală. Horia, alături de olandezul Jean Julien Rojer, au jucat ieri, după închiderea ediției, în sferturile de finală, după ce trecuseră în turul secund, cu 6-3, 4-6, 10-8, de cuplul Dominic Inglot/ Marcin Matkowski. Florin Mergea, care a revenit la indianul Rohan Bopanna, a fost eliminat în turul secund de Treat Huey și Max Mirnîi, care s-au impus cu 7-6, 6-4.

 

Loading...