Halep va juca la Bucureşti

Ultima actualizare:

Veşti bune pentru iubitorii tenisului din România. Simona Halep s-a înscris la turneul WTA care va avea loc în iulie la Bucureşti. Totul depinde, însă, de ce va face la Wimbledon.

Simona Halep va fi principala favorită a turneului BRD Bucharest Open, competiţie de 250.000 de dolari, ajunsă deja la a treia ediţie. Alături de ea, pe tabloul principal vom vedea alte patru jucătoare din România: Monica Niculescu, care ar urma să fie cap de serie numărul 3, Patricia Ţig şi Andreea Mitu. Alexandra Dulgheru e a patra pe lista rezervelor, adică dacă se vor retrage patru jucătoare înscrise deja, va intra şi ea pe tabloul principal.

Campioana ediţiei 2014, Simona Halep va lua însă o decizie dacă va juca sau nu la competiţia din România după terminarea sezonului de iarbă. Concret, dacă va avea un sezon lung şi obositor – ceea ce ne dorim cu toţii, căci asta înseamnă un parcurs cât mai lung la Birmingham şi Wimbledon, următoarele ei turnee – atunci e posibil să absenteze de la competiţia noastră pentru a nu risca vreo accidentare înaintea Jocurilor Olimpice. „Sunt şanse foarte mari să joc la Bucureşti, depinde foarte mult de starea mea de sănătate. E un program încărcat, sunt şi Jocurile Olimpice, dar vreau foarte mult să evoluez acasă. Sunt înscrisă la turneu”, a declarat Halep. Turneul de la Bucureşti va avea loc în perioada 11-17 iulie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net