Halep a petrecut cu rudele antrenorului

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost înconjurată cu mult drag de cele 40 de rude  ale lui Darren Cahill  prezente la petrecereFoto: Instagram
Simona Halep a fost înconjurată cu mult drag de cele 40 de rude ale lui Darren Cahill prezente la petrecereFoto: Instagram

Aflată pentru prima dată în afara ţării de Crăciun, Simona Halep nu va uita prea curând cum a petrecut în acest an, în Australia, la Adelaide.

Antrenorul Simonei, austalianul Darren Cahill, se descurcă perfect în rolul de gazdă, astfel că Halep, a patra jucătoare a lumii în acest moment, nu a simţit lipsa familiei de Crăciun. Astfel, după ce în dimineaţa zilei de 25 decembrie ea a avut programat un antrenament pe terenurile complexului de la Adelaide, după-amiaza, a fost invitată, alături de ceilalţi români din echipă, la petrecerea de Crăciun din reşedinţa familiei Cahill. 


    Simona nu a renunţat la antrenament nici  în dimineaţa CrăciunuluiFoto: Instagram
Simona nu a renunţat la antrenament nici în dimineaţa CrăciunuluiFoto: Instagram

Cei patru români – Simona e însoţită în Australia de Vasile Antonescu, Dragoş Luscan şi Dragoş Ciauş – i-au cunoscut astfel pe toţi membrii familiei antrenorului, iar aceasta nu este deloc mică. În total, cu părinţi, fraţi, surori, veri, nepoţi, s-au strâns în jur de 40 de persoane la această cină cu totul inedită pentru ai noştri. Căci, în locul bătăilor cu bulgări, ei s-au stropit cu apă din piscină, petrecerea având loc în curte, la o temperatură de aproape 30 de grade Celsius. 

Şi a doua zi de Crăciun a fost una memorabilă pentru Simona. Ea a vizitat grădina zoologică de lângă Adelaide, acolo unde a făcut pentru prima dată poză cu un cangur. De altfel, ea a devenit astfel prima vedetă a tenisului care face o fotografie în parcurile zoologice în acest sezon, celelalte nume mari ale tenisului abia plecând spre Australia.


    A doua zi de Crăciun a  fost rezervată vizitării  grădinii zoologiceFoto: Instagram
A doua zi de Crăciun a fost rezervată vizitării grădinii zoologiceFoto: Instagram

În ceea ce o priveşte pe Simona Halep, ea va mai rămâne la Antipozi încă două zile, după care va zbura spre China, acolo unde, de luni, va juca la primul turneu al noului sezon, cel de la Shenzhen. O competiţie cu premii ceva mai mici, dar dragă sufletului româncei, care în 2015 a cucerit titlul ediţiei inaugurale a turneului WTA. Anul acesta, Simona va fi cap de serie numărul 2, principala favorită urmând să fie poloneza Agnieszka Radwanska, nimeni alta decât deţinătoarea trofeului.

Popescu şi Hagi, iar împreună

simeon stalpnicul png

Cei mai cunoscuţi cumnaţi din fotbalul românesc. Gică Popescu şi Gică Hagi, au petrecut Crăciunul împreună. Cei doi, reprezentanţi de marcă ai Generaţiei de Aur, sunt prieteni de aproape 30 de ani, timp în care au scris istorie în fotbalul românesc. Şi speră să nu se oprească aici, ei pregătind deja alegerile din 2018, de la Federaţia Română de Fotbal. În plus, lider în premieră la finalul sezonului cu Viitorul, Gică Hagi a avut un motiv suplimentar de bucurie în această zi sfântă.

Sorana a serbat la Târgovişte

simeon stalpnicul png

Autoarea unei reveniri spectaculoase în acest an, în care a ajuns între primele 80 de jucătoare ale lumii după ce a început sezonul în afara Top 240, Sorana Cîrstea a petrecut Crăciunul, ca de obicei, acasă, la Târgovişte, alături de familia sa. Ea se află spre finalul pregătirilor pentru noul sezon, pe care îl va începe peste o săptămână, pe 2 ianuarie, la Shenzhen, în China. Pentru aceasta, Sorana va pleca spre Asia mâine, urmând să facă acolo Revelionul, alături de celelalte două românce înscrise pe tablou: Halep şi Niculescu.

Nadia a avut un brad uriaş

simeon stalpnicul png

Stabilită în SUA de peste 25 de ani, Nadia Comăneci a avut mereu o atracţie specială pentru sărbătoarea Crăciunului. Poate şi pentru că atunci era singura perioadă din an când putea fi alături de familia ei, pe când era gimnastă, Nadia e atrasă, dintre toate sărbătorile, în mod special de aceasta. Aşa că, deşi are un program încărcat, în fiecare an îşi găseşte timp pentru o mică vacanţă, pentru a petrece Crăciunul alături de soţul ei, Bart Conner şi de fiul lor, Dylan. Ca şi în trecut, şi în acest an în holul casei din Oklahoma tronează un brad imens.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net