Halep: "Mă simt mult mai bine"

Ultima actualizare:

    Simona Halep  a căzut pe locul 5  în clasamentul  mondial FOTO: Guliver/ GettyImages
Simona Halep a căzut pe locul 5 în clasamentul mondial FOTO: Guliver/ GettyImages

Simona Halep a aşteptat de la începutul anului să se simtă atât de bine pe cât se simte la Miami. Ea a vorbit pe larg cu ziariştii acreditaţi la turneu despre starea sa de sănătate, dar şi despre multe alte aspecte ale carierei ei. Iată, pe scurt, declaraţiile Simonei, care va debuta în această seară, direct în turul doi, contra japonezei Naomi Osaka.

Despre starea de sănătate: „Luni a fost prima zi în care m-am antrenat pe banda de alergat în ultimele două luni, aşa că sunt foarte fericită. Pot să mă antrenez acum din greu. Deja am jucat marţi două ore fără durere. Sunt foarte fericită pentru acest lucru şi sunt mult mai bine ca săptămâna trecută. Mă bucur de timpul petrecut aici şi mă bucur mai mult pentru că sunt sănătoasă şi pot juca”.

Despre exerciţiile pe care trebuie să le facă: „Am învăţat că trebuie să îmi menajez corpul pentru a preveni apariţia altor accidentări, aşa că fac exerciţii pentru asta. După ce le-am tot făcut zilnic m-am cam săturat de ele, dar trebuie să le fac. E o rutină, iar rutina e greu de menţinut la un asemenea nivel. Însă dacă mă ajută, nu mă voi opri”.

Despre turneul de la Miami: „Nu îmi amintesc prima participare la Miami, probabil că a fost acum cinci sau şase ani. Îmi place vremea, e perfect aici. Îmi place să fiu aici, e un turneu minunat. Toată lumea e aici, şi fetele şi băieţii, ceea ce e grozav, căci avem o competiţie mixtă”.

Despre ce face în timpul liber: „Mă uit la meciuri când sunt în cameră şi nu am nimic de făcut. Când îmi termin treaba pe teren. Îmi place să mă uit la tenis, dar nu mă implic foarte mult. Mă uit doar de plăcere”.

Despre vârsta la care ar vrea să se retragă: „Începând de anul trecut, mă gândeam cât mai am de jucat. Aceasta mă face să fiu mult mai relaxată, dar încerc să o iau uşor. La începutul carierei mele spuneam că joc până la 28 de ani, anul trecut am zis 30. Acum mă gândesc că pot juca până pe la 32 de ani”.

Depre pasiunile ei: „Am pasiuni ciudate. Iubesc ceasurile şi maşinile. Poate e un pic ciudat, dar iubesc maşinile”.

Ţig, performera zilei

simeon stalpnicul png

Patricia Ţig a reuşit să confirme forma bună şi să se califice în premieră pe tabloul principal de la Miami. Ea a învins-o cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2 pe rusoaica Evghenia Rodina, a patra favorită a calificărilor şi a jucat aseară, după închiderea ediţiei, contra britanicei Heather Watson. Indiferent de rezultatul acelei partide, cele 40 de puncte primite pentru calificare îi vor asigura Patriciei un loc între primele 95 de jucătoare ale lumii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net