Halep jubilează după victoria cu Navarro: "cel mai bun meci al anului!"

Ultima actualizare:

    Românca a trecut cu scorul de 6-1, 6-1, de iberica Suarez Navarro şi va juca împotriva Elinei Svitolina, în sferturiFoto Click!
Românca a trecut cu scorul de 6-1, 6-1, de iberica Suarez Navarro şi va juca împotriva Elinei Svitolina, în sferturiFoto Click!

Simona Halep a măturat pe jos cu Carla Suarez Navarro şi crede că are în sfârşit drum deschis spre primul trofeu de mare şlem din carieră.

Românca a declarat că totul i-a mers ceas împotriva ibericei şi crede că şi antrenorul său a avut un cuvânt de spus la această evoluţie. "Cred că am jucat cel mai bun meci al meu în acest an. Ea e foarte bună pe zgură. Am împins-o mereu dincolo de linia de fund, am încercat să fiu agresivă şi am fost motivată în plus, pentru că îmi place foarte mult acest teren şi e extraordinar să joci din nou sferturi de finală. Nu mă mai gândesc la accidentare. În legătură cu glezna mea, încă mai simt dureri la unele mingi, dar nu mă deranjează prea tare. Nu mă gândesc la acest lucru în timpul punctelor, aşa că sunt bine. Sunt pregătită pentru a doua săptămână", a spus constănţeanca.

"la Miami mi-a fost ruşine de mine!"

Ea a vorbit şi despre episodul de la Miami, când Darren Cahill a părăsit-o din cauza atitudinii ei. "Cred că a însemnat mult că Darren a luat acea decizie, a fost ca un şoc că am pierdut antrenorul.  A fost nevoie doar să îmi îmbunătăţesc acel aspect, pentru că el nu s-a plâns de jocul meu, de munca mea, ci doar de atitudinea mea. Ştiam că este singul aspect pe care trebuia să-l schimb, ca să-l aduc înapoi. Am muncit din greu şi mi-am schimbat destul de repede atitudinea, dar, repet, mai am multe de muncit la asta. A fost supărat după Miami. Nu a fost cu mine, a fost acasă, eu am fost acasă. Mi-a spus că o să vorbim după Paris.

Apoi i-a plăcut cum am fost în FedCup, în ambele meciuri, apoi la Stuttgart. Când am terminat meciurile la Stuttgart, a spus că a văzut suficient şi că e gata să revină... De fapt eu l-am întrebat dacă vrea să revină, înaintea turneului de la Madrid. Şi a spus că da, pentru că am îmbunătăţit multe şi a văzut că într-adevăr am vrut să schimb lucrurile. Dorinţa arătată în acele momente l-a făcut să revină. Acum

Acum sunt fericită că pot fi pozitivă pe teren şi că nu voi mai fi negativistă, cum am fost la Miami, pentru că nu mi-a plăcut atunci când am văzut înregistrarea. Mi-a fost ruşine de ceea ce am făcut şi sper că nu se va mai repeta",

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net