Halep continuă cursa spre locul 1

Ultima actualizare:

    Halep a jucat anul trecut în semifinale la acest turneuFoto: Guliver/ GettyImages
Halep a jucat anul trecut în semifinale la acest turneuFoto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep ar putea să nu uite niciodată actuala ediţie a turneului de la Cincinnati. Dacă va cuceri titlul, ea va deveni lider mondial.

Deocamdată, primul pas a fost făcut: s-a calificat în optimile de finală ale turneului american, după ce a dispus cu 6-4, 6-1, de americanca Taylor Townsend. Ocupantă a locului 134 WTA, ea a venit din calificări şi a fost o adversară de temut până la intervenţia antrenorului Darren Cahill. „După ultimul meci pot să zic că mi-a scăzut un pic încrederea. Chiar a trebuit să-l chem astăzi pe Darren, de aceea am făcut-o, de două ori. M-a ajutat şi probabil o să-l mai chem turneul acesta, ca să-mi recapăt încrederea total”, a declarat pentru DigiSport Simona Halep. 

Următoarea adversară a româncei va fi, azi, după ora 19.00, învingătoarea meciului dintre favorita 15, letona Anastasija Sevastova, şi italianca Roberta Vinci. În funcţie de performanţa de la acest turneu, românca ar putea urca, la finalul săptămânii, pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului WTA. Pentru a nu depinde de nimeni, ea trebuie să cucerească titlul. Dar chiar şi dacă nu ajunge în finală, ea poate să devină lider mondial. Totul depinde însă şi de parcursul Karolinei Pliskova, actuala ocupantă a locului 1 în lume.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net