Hagi și Năstase o încurajează pe Halep. "Visul tău va deveni realitate în curând"

Ultima actualizare:

    Hagi e mare fan Halep și a suferit pentru ea. "Regele" crede însă că până la urmă va pune mâna și pe un mare șlemClick!
Hagi e mare fan Halep și a suferit pentru ea. "Regele" crede însă că până la urmă va pune mâna și pe un mare șlemClick!

Simona Halep este devastată după a treia finală de mare șlem pierdută în carieră și ultimul lucru de care are nevoie acum sunt criticile unor pseudo-cunoscători ai tenisului. Măcar cei care au fost în top și știu cât de greu e să câștigi ceva la acest nivel îi sunt alături.

Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor și mare fan al Simonei a scris un mesaj imediat după finalul partidei cu Wozniacki în care o îndeamnă pe româncă să nu cedeze nicio secundă. 

”Atât de aproape. Nu înceta să crezi, titlul de Grand Slam va veni. Eşti o mare luptătoare şi visul tău va deveni în curând realitate!”, a scris Gheorghe Hagi în mesajul său. Ilie Năstase, fost număr 1 ATP, dar și câștigător de turnee de mare șlem, a spus că diferența a fost mică și Simona va trece peste. 

”A fost o finală disputată, la fel ca şi restul meciurilor disputate de Simona la Australian Open. Wozniacki a oprit-o din ritm pe Halep în setul decisiv şi acolo s-a rupt meciul. O va lua de la capăt acum, iar eu cred că are şanse să ia un Grand Slam anul ăsta şi cred că la Roland Garros se va întâmpla. Ne-am născut toţi pe zgură, iar ea acolo a fost şi cel mai aproape să câştige. Simona a jucat accidentată, a făcut nişte eforturi extraordinare şi înainte de acest meci, iar azi pe lângă partea fizică a mai fost şi presiunea de loc 1 mondial şi Grand Slam. Nu are nicio altă alegere de făcut decât să continue. Este greu, dar va trece peste. S-a jucat la o minge-două, nu e nimic de comentat. N-aş vrea să fiu în vestiarul Simonei acum”, a spus Ilie Năstase, la Telekom Sport.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net