George Cosac: "Vreau ca trofeul BRD Bucharest Open să fie câștigat tot de o româncă"

BRD Bucharest Open.jpg

Turneul feminin se va disputa la Arenele BNR, din în Capitală, între 14 și 22 iulie 2018
Click!

Preşedintele FR Tenis, George Cosac, spune că îşi doreşte ca şi ediţia din acest an a BRD Bucharest Open să o câştige tot o jucătoare din România.

“BRD Bucharest Open este unul dintre cele mai puternice turnee cu premii de 250.000 de euro. România are 4 jucătoare calificate direct, iar 3  vor primi wild card. Sperăm ca din calificări să mai vină cel puţin 2, să  fie 9 sportive ca şi anul trecut. Îmi doresc ca trofeul să rămână la noi, având în vedere faptul că anul trecut l-a câştigat Irina Begu. Sper ca una dintre jucătoarele din România să câştige şi în acest an”, a declarant George Cosac. 

George Cosac președinte FRT.jpg

George Cosac, președintele FRT, e bucuros de expunerea tot mai mare pe care o are acest turneu
Click!

Duminică, ora 11.00, este programat Kids Day Dr. Oetker în cadrul BRD Bucharest Open, câteva jucătoare din România urmînd să facă schimb de mingi cu copiii. Mascota Paula va fi şi ea prezentă sa ofere surprize dulci micilor campioni. De asemene, fanii vor primi pancarde brenduite cu Dr. Oetker, cu numele jucătoarelor, iar în faza finală Pizza Guseppe si Musli Vitalis vor oferi pălării şi evantaie spectatorilor aflaţi în tribună.

s1-735x400.jpg

Organizatorii și sponsorii turneului vor organiza o serie de momente unice pentru copii
Click!

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Rafael Nadal joaca in semifinale la Wimbledon

    Considerat casa lui Roger Federer, turneul de la Wimbledon este competiţia la care străluceşte, surprinzător, chiar rivalul de o viaţă al elveţianului, Rafael Nadal. El e marele câştigător indiferent de ce va face azi, contra lui Novak Djokovic, în semifinale.

  • Mihaela Buzarnescu după o nouă victorie

    Mihaela Buzărnescu nu va uita niciodată turneul de la Wimbledon, chiar dacă a fost eliminată în turul al treilea la simplu. Ea a ajuns în sferturi la dublu, alături de Irina Begu, rezultat care o va duce pe cel mai bun loc din carieră în această specialitate.