Frumoasele din tenis, scoase pe uşa din dos

Ultima actualizare:
Sabine  Lisicki. A pierdut  cu Putinţeva
Sabine Lisicki. A pierdut cu Putinţeva

La orice concurs de Miss, ar fi în centrul atenţiei. Frumuseţea nu ţine însă de cald la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, jucătoarele cu sex-appeal plecând acasă încă din primul tur.

Ce au în comun Sorana Cîrstea, Ana Ivanovic, Eugenie Bouchard, Monica Puig, Sabine Lisicki şi Camila Giorgi? În afara faptului că se bat pentru glorie în circuitul WTA, cele şase tenismene menţionate mai sus au de partea lor aspectul fizic, făcând parte dintr-un cerc restrâns al jucătoarelor-model. La US Open, turneu care nu se află decât la jumătatea întrecerii, toate au clacat însă în primele două zile, în runda inaugurală.

Sorana Cîrstea. N-a putut trece  de Ana Bogdan
Sorana Cîrstea. N-a putut trece de Ana Bogdan

Dezastrul sexy-tenismenelor a început chiar cu reprezentanta noastră, Sorana Cîrstea. Luni seară, românca a avut parte de un meci special, cu conaţionala Ana Bogdan, pe care l-a controlat iniţial până la scorul de 6-0, 5-2. A urmat o cădere inexplicabilă a Soranei, recunoscută pentru fragilitatea psihică, ea cedând în cele din urmă disputa. Ca o palidă consolare, Sorana Cîrstea se poate lua de mână cu buna sa prietenă, Ana Ivanovic. După ce s-a măritat cu fotbalistul Schweinsteiger, frumoasa sârboaică e ciuca bătăilor la tenis. La US Open, Ana s-a predat în primul tur contra unei anonime din Cehia, Denisa Allertova. Pe lista victimelor sexy a urmat Eugenie Bouchard. Supranumită „Barbie” pentru înfăţişarea angelică, tenismena din Canada a jucat doar trei seturi la New York, fiind bătută tot de o cehoaică fără mari pretenţii, Katerina Siniakova.Mai puţin mediatizată decât Ivanovic sau Bouchard, Sabine Lisicki n-a dus niciodată lipsă de admiratori.


    Sorana Cîrstea. N-a putut trece  de Ana BogdanFoto: Getty Images
Sorana Cîrstea. N-a putut trece de Ana BogdanFoto: Getty Images

Blonda, poreclită „Bum-bum” după forţa loviturilor, trece însă prin cea mai neagră perioadă a carierei. Astfel, eşecul din primul tur la US Open (1-6, 2-6 cu Putinţeva din Kazahstan) o va scoate pe Sabine din top 100 mondial. O altă blondă cu potenţial de fotomodel e Camila Giorgi. Italianca are un corp perfect, dar racheta de tenis a trădat-o la US Open încă din primul meci, împotriva australiencei Stosur. Am lăsat-o la urmă pe senzaţia verii în tenisul feminin, Monica Puig. Câştigând turneul olimpic, portoricanca şi-a făcut numeroşi fani, care au apreciat inclusiv calităţile fizice ale Monicăi. La US Open n-am admirat-o prea mult, Puig fiind învinsă prematur de o chinezoaică.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net