Frumoasa Ana Ivanovic a născut al doilea băiat

ana_ivanovic_main.jpg

ana ivanovic sebastian schweinsteiger chicago fire
Ana Ivanovic a câștigat Roland Garros în anul 2008. Ea s-a retras din activitate în anul 2016
Foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Fostul lider mondial al tenisului feminin, sârboaica Ana Ivanovic, a născut al doilea băiețel, la Chicago, unde e stabilită.

”Băiatul nostru are un frăţior”, a scris pe Instagram soţia fotbalistului german Bastian Schweinsteiger, campion mondial cu naționala Germaniei, al cărei căpitan a fost, fost jucător la Bayern Munchen şi Manchester United și care joacă acum la Chicago Fire.

În vârstă de 31 de ani, Ivanovic are în palmares un titlu de Grand Slam, cucerit în 2008, pe când avea doar 20 de ani și era considerată una dintre marile stele ale tenisului feminin. Acel succes a dus-o, pentru scurt timp, și pe primul loc în lume, însă acest rezultat a rămas singular. Totuși, ea a rămas în continuare una din stelele circuitului profesionist feminin, în special datorită frumuseții. Retrasă din activitate în 2016, Ana s-a căsătorit în același an cu fotbalistul Bastian Schweinsteiger. În martie 2018, a născut primul băiat al cuplului, care a primit numele de Stefan.

Loading...

Citește și

  • ana ivanovic sexy tenis india

    Ana Ivanovic, una dintre cele mai sexy jucătoare din lume, a făcut furori în India, acolo unde a jucat, alături de coechipierii ei de la UAE Royals, în IPTL, o competiţie demonstrati pe echipe.

  • Petrecerea jucătorilor paricipanţi la turneul de tenis de la Indian Wells a prilejuit apariţia în aceeaşi fotografie a două dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul profesionist feminin: românca Sorana Cârstea şi sârboaica Ana Ivanovic. Iar din câte se poate vedea, Sorana este cel puţin la fel de frumoasă, dacă nu mai frumoasă decât cea considerată "regina tenisului".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1