Fosta iubită româncă a lui Zverev l-a anunțat prin presă că va fi tată

brenda_patea.jpg

Brenda Patea adoră să pozeze
Brenda Patea adoră să pozeze
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Și tenisul are parte de telenovelele lui. În cea mai recentă sunt implicați unul dintre cei mai valoroși jucători din circuitul profesionist, neamțul Alexander Zverev și fosta lui iubita, fotomodelul german de origine română Brenda Patea. El a aflat din presă că va deveni tată.

La 23 de ani, Alexander Zverev părea reintrat pe orbita marii performanțe după despărțirea din luna august de fotomodelul german de origine română Brenda Patea (27 de ani). A jucat de atunci finala la US Open și a cucerit în ultimele săptămâni două titluri consecutive la Koln. Ei bine, când părea că totul îi merge bine, un interviu acordat de Brenda i-a dat lumea peste cap: ”Sunt însărcinată în 20 de săptămâni și este copilul lui Alex”, a spus fotomodelul cu părinți români într-un interviu pentru revista ”Gala”. În aceeași publicație, Patea a lămurit și motivul despărțirii de tenismen: ”A fost o criză înainte de despărțire, pentru că aveam viziuni diferite despre viață. Oricine trăiește lângă un sportiv trebuie să se adapteze programului lui”, a mai spus ea.

Chiar și în aceste condiții, Brenda nici nu se gândește să se împace cu Zverev, dar nici să împartă custodia copilului cu el! De altfel, cei doi nici nu au mai vorbit de la despărțire. ”Nici nu intră în discuție. Copilul nu a fost plănuit, dar voi face totul pentru a mă asigura că va crește într-un mediu armonios. Sunt în postura fericită de a putea crește singură un copil”, a declarat nemțoaica de origine română, care a fost împreună cu tenismenul între noiembrie 2019 și august 2020.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1