Final de drum pentru Simona Halep la simplu la Eastbourne

simona_halep_eastbourne.jpg

Simona Halep
Simona Halep
FOTO: Guliver/ Gettyimages

A doua participare a Simonei Halep la turneul de la Eastbourne s-a încheiat tot în sferturile de finală. De data aceasta, a învins-o Angelique Kerber.

Simona Halep pornea cu șansa a doua în fața nemțoaicei Angelique Kerber pe iarba de la Eastbourne și din păcate nimic nu a putut împiedica înfrângerea. În ciuda unor game-uri foarte disputate și a unor veniri la fileu inspirate, Simona nu a putut opri jocul de metronom al campioanei de anul trecut de la Wimbledon. Partida s-a încheiat cu scorul de 6-4, 6-3 în favoarea lui Kerber, care a obținut a doua victorie din tot atâtea meciuri disputate pe iarbă în fața jucătoarei noastre. Astfel, și această a doua participare la Eastbourne s-a încheiat, pentru Halep, în sferturi. În urmă cu doi ani, ea pierdea în aceeași fază, dar în fața danezei Caroline Wozniacki.

Chiar dacă eliminată, Simona nu va pleca de la acest turneu, pentru că ea are un parcurs foarte bun în proba de dublu, acolo unde face pereche cu Raluca Olaru. Cele două românce au ajuns în semifinale, după ce au învins în sferturile de finală, cu scorul de 2-6,6-0, 10-4, de cuplul Alicja Rosolska/ Zhaoxuan Yang. Următoarele adversare pentru cele două românce vor fi Kirsten Flipkens şi Bethanie Mattek-Sands.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1