Federaţia americană de lupte visează să o aducă pe Serena Williams în ring

Ultima actualizare:

    Serena Williams este curtată de Federaţia americană de luptă Foto:GettyImages
Serena Williams este curtată de Federaţia americană de luptă Foto:GettyImages

Serena Williams, în vârstă de 37 de ani, s-a reîntors pe teren după naşterea fiicei sale şi este determinată să revină în topul celor mai bune tenismene din lume. Jucătoarea este apreciată şi de Federaţia Americană de Lupte care a transmis un mesaj interesant acesteia. Federaţia doreşte ca Serena să activeze ca luptătoare de wrestling, căci astfel s-ar populariza acest sport în rândul femeilor.

Cea care a afăcut afirmaţia privind angajarea Serenei ca luptătoare de wrestling a fost sportiva Stephanie McMahon, fiica preşedintelui WWE, Vince McMahon.

"O vreau pe Serena! E minunată! Ar fi un adevărat spectacol cu apariția ei. Trebuie să i se dea o șansă după ce va renunța la tenis", a spus Stephanie. "Femeile în ring au început să prindă la public și să facă audiențe mai bune. Lumea cântă, acesta este wrestlingul și este pe val acum cu această mișcare prin care se dă femeilor șanse", a mai spus cea care speră s-o aducă pe Serena Williams în ringul de wrestling.

Serena Williams alături de fiica sa, ALexia Olympia Ohanian Jr.
Serena Williams alături de fiica sa, ALexia Olympia Ohanian Jr.

Serena Williams vrea să devină mamă pentru a doua oară 

Se pare totuşi că dorinţa lui Stephanie nu se va îndeplini curând, căci Serena are cu totul alte planuri. Sportiva doreşte să se concentreze asupra vieţii de familie şi speră să devină mamaă pentru a doua oară cât mai curând posibil. Una dintre prietenele sale, Lindsay Davenport a dezvăluit planurile de viitor ale jucătoarei de tenis.“O să fie interesant să vedem ce motivație va avea în 2019, pentru că are mai multe planuri. Mi-a spus că ar vrea să mai aibă cel puțin un copil” a spus Davenport.

Serena Williams, numărul 15 în clasamentul WTA

Serena Williams a jucat doar 24 de meciuri în 2018 (18 victorii, 6 înfrângeri), primul sezon în care a evoluat în circuitul feminin după naşterea fetiţei sale. Fostul lider mondial a reuşit să ajungă până pe locul 15 WTA şi să joace două finale de Grand Slam în 2018, la Wimbledon şi la US Open.

Serena Williams, mesaj puternic de la Roland Garros pentru mamele care luptă cu kilogramele

Fiica Serenei Williams, apariţie într-un spot publicitar! "Nu îmi va păsa dacă nu îmi vei călca pe urme"

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net