Fed Cup România - Germania: Ne batem cu bombele sexy

Ultima actualizare:

    Sabine Lisicki. În vârstă de  27 de ani, e  posesoarea celui  mai rapid  serviciu din lume
Sabine Lisicki. În vârstă de 27 de ani, e posesoarea celui mai rapid serviciu din lume

România şi-a aflat adversarele din barajul de calificare în Grupa Mondială 1 a Fed Cup. Sorţii au decis ca la mijlocul lunii aprilie să fim vizitaţi de Germania, o jucătoare formată parcă din fotomodele.

Învinse în primul tur al Grupei Mondiale 1 de Cehia, scor 3-2 chiar la Cluj, româncele sunt nevoite să joace din nou în barajul de promovare între primele 8 echipe ale lumii. Adversarele jucătoarelor noastre vor fi componentele echipei Germaniei, care au pierdut, de asemenea, pe propriul teren în primul tur al Grupei Mondiale 1, fiind învinse cu 3-2 de Elveţia. 

Chiar dacă la prima vedere pare un meci dificil, româncele par a avea prima şansă, deoarece partida se va disputa în România. Cum noi suntem organizatorii, e de aşteptat ca partida din zilele de 16 şi 17 aprilie să se dispute pe zgură – dat fiind faptul că de atunci se dă, practic, startul sezonuluid pe zgură. Cum Arenele BNR din Bucureşti reprezintă singurul loc în care s-ar putea disputa un meci de tenis de o asemenea anvergură în aer liber, e de aşteptat ca naşul să fie Capitala. 

Indiferent de locul în care se va disputa partida, cert este că vom avea câteva confruntări pe cinste. Germania e condusă din teren de recenta campioană de la Australian Open, Angelique Kerber – cea care i-a „furat” şi locul 2 WTA Simonei Halep -, dar ea va fi secondată de două bombe sexy, Sabine Lisicki şi, probabil, Julia Goerges. De partea noastră, le vom vedea cu siguranţă la lucru pe cele mai valoroase jucătoare: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru. 


    Julia Goerges. La 27 de ani,  face furori la  petrecerile  jucătoarelor
Julia Goerges. La 27 de ani, face furori la petrecerile jucătoarelor

Julia Goerges. La 27 de ani,  face furori la  petrecerile  jucătoarelor
Julia Goerges. La 27 de ani, face furori la petrecerile jucătoarelor

«Ne bucură că jucăm acasă»

Angelique  Kerber. Campioana de la Australian Open  ocupă acum locul 2 în lume
Angelique Kerber. Campioana de la Australian Open ocupă acum locul 2 în lume

Până la meciul cu Germania, fetele noastre mai au de jucat la câteva turnee foarte importante. Simona Halep va juca la Dubai şi Doha, după care, în luna martie, va juca, alături de celelalte românce din echipă, la Indian Wells şi Miami. Căpitanul nejucător al echipei noastre, Alina Tecşor-Cercel, s-a declarat mulţumită de tragerea la sorţi: „Jucăm din nou cu o echipă puternică, din fericire acasă. Germania este o echipă cu tradiţie şi cu jucătoare experimentate în Fed Cup. Îmi doresc să am toate jucătoarele sănătoase şi în formă, ca să putem alinia cea mai bună echipă la data participării. Ne bucură faptul că vom juca acasă”, a declarat Alina Tecşor-Cercel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net