Eurosport lansează luni săptămâna dedicată Simonei Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon
Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon

De luni, 11 mai, și până duminică, 17 mai, Eurosport îi va dedica o săptămână Simonei Halep. Fanii româncei vor putea vedea unele dintre cele mai speciale momente, interviuri exlcusive, precum și cele mai tari meciuri din cariera fostului lider mondial WTA.

Player's Cut este o nouă emisiune exclusivă Eurosport care prezintă viața și cariera celor mai talentați jucători de tenis – în fiecare săptămână. De luni seară, emisiunea debutează cu dubla câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep, și va trece în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. Evident, cele din turneele de Mare Șlem, pentru care Eurosport are drepturi de transmitere. Mai mult, de-a lungul săptămânii, vor fi transmise din partea Simonei opinii și comentarii exclusive cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.

Ca parte a transmisiunilor tematice despre Simona Halep din această săptămână, Eurosport va redifuza unele dintre cele mai bune meciuri ale jucătoarei, va găzdui o ediție specială a vodcastului Tennis Legends și va oferi o analiză cuprinzătoare a loviturilor sale, alături de interviuri cu persoanele care o cunosc cel mai bine pe campioana de la Wimbledon.

Player's Cut vine să îndeplinească promisiunea Eurosport de a relata întreaga poveste a carierei Simonei Halep, mergând dincolo de arhive și completând totodată imaginile din meciuri cu detalii unice și perspective noi, folosind tehnologii inovatoare.

Pe parcursul întregii săptămâni, Eurosport va redifuza 11 meciuri cheie ale carierei Simonei, alese chiar de aceasta. De la confruntarea cu Maria Sharapova din finala Roland-Garros 2014 la victoria împotriva lui Sloane Stephens din finala aceluiași turneu, patru ani mai târziu, Halep rememorează meciurile care i-au definit cariera până în prezent. De asemenea, telespectatorii pot urmări sâmbătă, 16 mai, un maraton de meciuri ale Simonei Halep, începând cu semifinala și finala de la Wimbledon de anul trecut.

Printre interviurile și analizele speciale, se numără:

Vodcast Tennis Legends

Simona Halep li se alătură lui Mats Wilander, Boris Becker și Justine Henin pentru o ediție specială a vodcastului Tennis Legends. Românca va povesti și analiza diferite subiecte din lumea tenisului, rememorând și cele mai importante momente ale carierei sale de până acum. Episodul va fi disponibil pe platformele Eurosport începând cu joi, 14 mai, iar videoclipuri scurte din cadrul vodcast-ului vor fi lansate de-a lungul săptămânii.

Zoom

Eurosport analizează forehand-ul Simonei Halep mai bine ca oricând într-un videoclip special de 90 de secunde. Disponibil pe toate platformele digitale și sociale, videoul urmărește detalii într-un mod atât de amănunțit, încât rezultatul a surprins-o chiar și pe Simona, atunci când au avut loc filmările în București.

60 Second Pro

Pentru cei care își doresc să aibă o lovitură câștigătoare de backhand la fel ca a unei duble câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep va oferi cele mai bune sfaturi în acest episod special din 60 Second Pro.

Entourage

Eurosport va prezinta un interviu exclusiv cu unul dintre oamenii care o cunosc cel mai bine pe Simona Halep – antrenorul ei, Darren Cahill. Fiind alături de Simona la turnee în întreaga lume, Darren oferă o perspectivă unică asupra detaliilor care o fac pe româncă atât de bună – în Entourage.

Program difuzări:

Luni, 11 mai, ora 20:00

Halep v Sharapova, finala Roland-Garros 2014

Marți, 12 mai, ora 20:00

Halep v Ka. Pliskova, semifinale Roland-Garros 2017Halep v Ostapenko, finala Roland-Garros 2017

Miercuri, 13 mai, ora 20:00

Halep v Kerber, sfert de finale Roland-Garros 2017Halep v Muguruza, semifinale Roland-Garros 2018

Joi, 14 mai, ora 20:00

Halep v Stephens, finala Roland-Garros 2018

Vineri, 15 mai, ora 20:00

Halep v Keber, semifinale Australian Open 2018Halep v Wozniacki, finala Australian Open 2018

Sâmbătă, 16 mai, ora 17:30

Halep v Svitolina, semifinale Wimbledon 2019Halep v S. Williams, finala Wimbledon 2019Halep v Kanepi, turul 1 Australian Open 2019Halep v S. Williams, turul 4 Australian Open 2019

Duminică, 17 mai, ora 20:00

Halep v Azarenka, sfert de finale US Open 2015

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net