Eliminarea ruşinoasă pentru Tecău în primul tur la Wimbledon

rojertecau.jpg

Horia şi Jean Julien Rojer, partenerul său olandez, au fost mitraliaţi de dublul canadiano britanic, Marray J./Shamasdin A, ajuns pe tabloul principal cu invitaţie
Foto Click!

Perechea româno-olandeză, Horia Tecău / Jean Julien Rojer, campionii în exerciţiu de la Wimbledon, nu vor reuşi să-şi apere coroana câştigată anul trecut pentru că au fost eliminaţi chiar la startul ediţiei 2016.

Cei doi, favoriţi 4 la acest turneu, au pierdut ruşinos, în minimum de seturi, în faţa dublului canadiano-britanic,

Marray J. / Shamasdin A, scor 2-6, 6-7. Primul set a fost fără istoric, Tecău şi Rojer comiţând multe greşeli şi încheind socotelile în doar 27 de minute. Cei doi şi-au mai revenit în al doilea set, au ajuns la tie-break, dar l-au pierdut cu 7-3 şi s-au văzut eliminaţi incredibil înainte să înceapă cursa, chiar în faţa unor jucători de 35 de ani, intraţi pe tabloul principal cu invitaţie de la organizatori.

Tecău şi Rojer nu vor mai juca foarte multe meciuri împreună în perioada imediat următoare, cei doi urmând să se separe înainte de Olimpiada de la Rio, unde românul va juca alături de Florin Mergea. Eliminarea de la Wimbledon va atârna însă foarte greu în moralul românului.

Sperăm ca Florin Mergea şi Rohan Bopanna să aibă mai mult succes la debutul lor de mâine, când vor juca împotriva dublului Draganja M./Mektic.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1