Ele ne vor reprezenta la US Open 2020

Ultima actualizare:

    Mihaela BuzărnescuFoto: Guliver/ GettyImages
Mihaela BuzărnescuFoto: Guliver/ GettyImages

În condiții normale, în această perioadă ne făceam calcule pentru a vedea șansele Simonei Halep la cucerirea titlului la US Open, așa cum facem înaintea fiecărui turneu de Grand Slam. Numai că, din cauza pandemiei, constănțeanca a spus ”pas” competiției americane, unde, însă, avem alte patru reprezentante.

Pe tabloul de simplu al US Open le vom avea pe Sorana Cîrstea (locul 75 WTA), Irina Begu (81), Patricia Țig (85) și pe Mihaela Buzărnescu (120). Acestea urmau să-și afle adversarele din primul tur aseară, după închiderea ediției. Dacă Sorana și Patricia se află deja în ”bula” de la New York de 10 zile, ele participând fără succes la Western&Southern Open, aflat acum în plină desfășurare, Irina și Mihaela se află în plină acomodare cu condițiile stricte impuse de organizatorii americani. Dacă Begu a trecut mai ușor peste asta, pentru că miercri a aniversat, în cadru mai mult decât restrâns, împlinirea a 30 de ani, Buzărnescu încearcă să-și umple timpul prin efectuarea unor programe de pregătire fizică în camera, așa cum a postat pe Instagram. În plus, Buzărnescu trebuie să se reacomodeze cu participarea la marile competiții, pentru că ea participă din nou la un Grand Slam după exact un an (în 2019 a pierdut în primul tur în fața Andreei Petkovic, scor 6-3, 6-4). Mai mult, ultima ei prezență la un turneu WTA a fost în septembrie anul trecut, la Tashkent, după care accidentările și pandemia au făcut ca ea să facă doar antrenamente. De aceea, revenirea ei pe teren e unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui US Open.

Pe lângă cele patru fete înscrise la simplu și care s-ar putea să joace și la dublu, în competiția perechilor o mai avem înscrisă pe Raluca Olaru, iar în cea a băieților pe Horia Tecău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net