Echipament nou, victorie lejeră

Ultima actualizare:

    Simona Halep poate  cădea pe locul 7 în  clasamentul mondialFoto: AP
Simona Halep poate cădea pe locul 7 în clasamentul mondialFoto: AP

Simona Halep a început cu dreptul drumul care sperăm să se încheie cu cucerirea trofeului de la Miami. Ea s-a calificat în turul al treilea, dar în afara jocului a atras privirile şi prin echipamentul nou.

Cap de serie numărul 5, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-3, 7-5 pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 36 WTA. Totul a durat o oră şi 25 de minute. A fost un meci aflat la discreţia jucătoarei noastre, care şi-a permis „luxul” de a greşi mai mult ca de obicei. De aceea, în setul secund, de la 5-2 pentru Halep, rusoaica a reuşit să egaleze, nereuşind însă să facă faţă experienţei superioare a jucătoarei noastre.

„Cred că finalul de meci a fost puţin complicat. Am făcut câteva greşeli şi m-am grăbit. Am făcut de toate, am câştigat şi am pierdut puncte. Asta a fost”, şi-a sintetizat jocul Simona Halep.

De acum, pentru ea începe greul, pentru că va întâlni o jucătoare cu vechi ştate de servicii în WTA: nemţoaica Julia Goerges, care a învins-o, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4, pe australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 26. Simona şi Julia s-au mai întâlnit de două ori, victoriile fiind împărţite. Anul trecut, Halep a ajuns în semifinale la Miami, unde a fost învinsă de Serena Williams.Vineri seară, după închiderea ediţiei, au intrat în concurs, tot în turul secund, Irina Begu şi Monica Niculescu. Prima a jucat împotriva favoritei 29, Sabine Lisicki, în vreme ce Niculescu a jucat împotriva unei foarte bune jucătoare de dublu, chinezoaica Shuai Peng.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net