Duminica perfectă a lui Horia Tecău

Ultima actualizare:

    Horia Tecău are în palmares un titlu de Grand Slam la WimbledonFoto: Guliver/ Getty Images
Horia Tecău are în palmares un titlu de Grand Slam la WimbledonFoto: Guliver/ Getty Images

Horia Tecău se simte perfect la New York. El a câştigat, la câteva ore distanţă, două meciuri foarte importante la US Open, asigurându-şi 30.000 de dolari deja.

Campioni la Winston Salem, săptămâna trecută, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au ajuns la a şaptea victorie consecutivă. Ei s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu de la US Open, după ce au învins cu scorul de 6-4, 6-3 perechea cotată cu a şasea şansă la cucerirea trofeului, Ivan Dodig/ Marcel Granollers. Favoriţi 12, Tecău şi Rojer îşi vor afla abia azi adversarii din următoarea fază.

La câteva ore după acest succes, Horia Tecău a revenit pe teren. De data aceasta, alături de americanca Coco Vandeweghe, împreună cu care a jucat finala de la Australian Open acum două ediţii. Cei doi au trecut şi de al doilea hop de pe tabloul de dublu mixt, învingând cu scorul de 6-4, 6-3, perechea Yung-Jan Chan/ Nenad Zimonjic. Următorii lor adversari vor fi unii de top, Timea Babos/ Bruno Soares, care au eliminat cu 7-5, 6-3 un cuplu cu componenţă românească: Raluca Olaru/ Nikola Mektic (Croaţia). Transformată în bani, duminica lui Horia a însumat aproape 30.000 de dolari, premiul pentru sferturile de la mixt fiind de 15.000 de dolari pe pereche, iar la dublu 44.000 pe cuplu.În afara lui Horia mai avem o reprezentantă pe tablourile de dublu. E vorba de Monica Niculescu. Aceasta şi taiwaneza Su-Wei Hsieh au trecut cu scorul de 6-4, 6-2 de japonezele Eri Hozumi şi Miyu Kato şi s-au calificat în optimile de finală. Din păcate, Sorana Cîrstea a fost eliminată în aceeaşi fază.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net