Doi pași până în finala US Open! Simona Halep a bătut-o în optimi pe Carla Suarez Navarro

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep merge ceas în Openul american. Tenismana din România, favorită cinci la câștigarea competiției, s-a impus în două seturi, 6-2, 7-5 în fața Carlei Suarez Navarro, din Spania, locul 12 mondial.

Simona Halep a depășit oboseala din meciul maraton cu Timea Babos, din turul trei al US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

Proaspătă din punct de vedere fizic și extrem de concentrată, jucătoarea noastră a intrat decisă pe teren în optimile cu Carla Suarez Navarro, spanioloaica pe care o învinsese de patru ori în meciurile disputate pe suprafețe rapide.

Ca și în jocul cu Babos, Halep a început cu break și s-a distanțat rapid la 3-0, diferență care i-a permis să câștige primul set, 6-2.  Manșa secundă a fost mult mai echilibrată, game-urile fiind disputate atât pe serviciul lui Halep, cât și pe cel al lui Navarro. Din nou, Simona a fost mai inspirată în momentele-cheie și a punctat decisiv, reușind un break care s-a dovedit a fi cel determinant pentru câștigarea setului și, implicit, a meciului.

Pentru Simona urmează partida din sferturi, acolo unde o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Serena Williams, liderul mondial și favorită 1 la US Open, și Iaroslava Shvedova, din Kazahstan.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net