Doi oameni din tenis s-au bătut pentru iubita lui Andrei Pavel. Scandalul a fost imens

Ultima actualizare:

    Andrei Pavel si iubita lui, Adriana VarbanciuFOTO: Instagram
Andrei Pavel si iubita lui, Adriana VarbanciuFOTO: Instagram

Noua iubită a lui Andrei Pavel, Adriana Vârbanciu, a fost una dintre cele mai frumoase și curtate jucătoare de tenis din România. Pe atunci purta numele de fată, Burz, și în 2002 a fost motivul unui scandal care a ținut prima pagină a ziarelor.

În luna august 2002, Răzvan Sabău, pe atunci în vârstă de 25 de ani și jucător profesionist, a fost lovit cu capul și cu pumnul în gură de fostul antrenor al Ruxandrei Dragomir, Emil Negoiță. Totul s-a petrecut pe aleile Centrului Național de Tenis, în timpul unui turneu ITF la care participa Adriana Burz, care avea aproape 21 de ani în momentul incidentului. Motivul agresiunii a fost chiar ea, conform declarațiilor de atunci: ”Probabil a fost deranjat că actuala mea prietenă, Adriana Burz, nu mai lucrează cu el. Luni, dupa meciul Adrianei din primul tur, Negoiță a venit spre mine și mi-a cerut să vorbim. L-am rugat să mă lase în pace, dar el m-a lovit cu capul și cu pumnul în față. Eu nu am ripostat!”, declara Răzvan Sabău pentru Mediafax imediat după incident.

Scandalul a continuat, jucătorul de tenis mergând la IML pentru un certificat legal care a confirmat că a suferit o tumefiere a nasului, iar pe baza diagnosticului l-a reclamat apoi pe Negoiță la poliție. În urma incidentului, antrenorul a fost suspendat de FRT pentru doi ani, timp în care nu a mai avut voie să intre în Centrul Național de Tenis, dar nici să colaboreze cu sportivii din lotul național, în timp ce Răzvan Sabău a primit un avertisment.

Click! a dezvăluit povestea de dragoste

Ziarul ”Click!” A dezvăluit în premieră în ediția de luni despre legătura de dragoste dintre Andrei Pavel și Adriana Vârbanciu. Cei doi au petrecut câteva zile romantic la Miami, alături de Marius Copil și de iubita lui. La finalul primăverii, Andrei Pavel a pus capăt după 5 ani relației

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net