Djokovic - Murray, marea finală la AO. Scoţianul a trecut greu de Raonic

Ultima actualizare:

    Andy MurrayFoto: Getty Images
Andy MurrayFoto: Getty Images

Novak Djokovic aştepta de o zi să afle cu cine îşi va disputa finala din 2016 a turneului de la Melbourne, iar asta s-a decis azi. Sârbul, învingător al lui Federer în semifinale, se va bate în ultimul act la Australian Open cu britanicul Andy Murray.

Scoţianul a avut un meci extraordinar de greu cu canadianul minune, Milos Raonic. Posesor al unui serviciu fenomenal, Raonic, i-a făcut viaţa un calvar lui Murray. A câştigat primul set cu 6-4, l-a pierdut pe al doilea, scor 5-7, dar în al treilea a câştigat un tie-break ce părea decisiv pentru meci. Oboseala şi-a spus cuvântul însă pentru canadian începând cu setul patru şi pe acest fond, mâna atât de sigură până atunci a început să-i tremure la serviciu. Murray a fructificat şi a luat un break care a decis setul, scor 6-4, iar în decisiv a fost o joacă de copii pentru scoţian. Acesta s-a dus repede la 4-0 şi a închis meciul la 6-2, asigurându-şi un ultim act de gală împotriva lui Djokovic.

Partida între numerele 1 şi 2 mondiale, care şi-au respectat statutul de favoriţi, va avea loc duminică dimineaţa. Asta în cazul în care nevasta lui Murray nu se hotărăşte să nască şi să dea totul peste cap. Kim Sears e însărcinată în luna a noua şi tenismenul britanic a anunţat că dacă se va întâmpla să intre în travaliu în timpul turneului, el se va retrage indiferent de consecinţe, se va urca în primul avion şi va merge să fie alături de soţie şi de primul său născut.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net