Diagnostic dur primit de Simona Halep. Va rata Roland Garros-ul

simona_halep.jpg

Simona Halep
Simona Halep
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Accidentată din senin la gambă în timpul meciului cu Angelique Kerber, din turul secund de la Roma, Simona Halep a anunțat primul diagnostic primit din partea medicilor. Acesta e dur.

Simona Halep a anunţat, miercuri, pe Twitter, că primele investigaţii au arătat că a suferit o ruptură la nivelul gambei stângi. Ea a precizat că va efectua un RMN joi pentru a afla mai multe detalii. "Investigaţiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Voi efectua un RMN mâine pentru a înţelege mai bine despre ce accidentare este vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez şi să revin cât mai rapid posibil. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă voi ţine la curent cu recuperarea", a anunţat Halep.

Dacă diagnosticul se va menține și după RMN, atunci participarea la Roland Garros devine imposibilă.

La 6-1, 3-3, în momentul în care Kerber avea 30-0, pe serviciul ei, Halep a acuzat o accidentare la pulpa stângă după ce a returnat o minge şi a cerut imediat intervenţia fizioterapeutului. Cu dureri mari şi cu lacrimi în ochi, sportiva din Constanţa a ajuns cu greu la bancă şi a luat decizia de a se retrage.

Simona Halep a părăsit terenul şchiopătând, ajutată de două persoane.

Loading...