Simona Halep era cât pe ce să abandoneze meciul cu Lauren Davis: „Au fost momente de frustrare”

Ultima actualizare:

    Simona Halep a declarat că meciul cu Lauren Davis a fost cel mai tensionat de până acumFoto: Iulian Anghel
Simona Halep a declarat că meciul cu Lauren Davis a fost cel mai tensionat de până acumFoto: Iulian Anghel

Simona Halep a jucat un meci colosal cu Lauren Davis, pe care a învins-o, calificându-se în optimile de finală de la Australian Open. Partida care a durat trei ore și 44 de minute s-a încheiat cu victoria Simonei, dar aceasta spune că a fost cel mai tensionat meci pe care l-a jucat.

Dimona Halep a declarat că meciul cu adversara sa americancă a pus-o la grele încercări: "Cred că a fost cel mai tenisonat. Astăzi mi s-au întâmplat multe lucruri pentru prima dată. E şi prima dată când am jucat un set cu mai mult de şase game-uri. A fost, a fost frustrant la un moment dat, dar acum e bine."

Simona se declară surprinsă de performanța lui Lauren Davis și mărturisește că au fost momente cumplite pe teren: "Ştiam că aleargă foarte mult, dar nu mă aşteptam să lovească atât de bine de pe spatele terenului. Ea a avut azi o evoluţie de jucătoare mare. Acum mă bucur că am jucat un asemenea meci, deşi acolo pe teren au fost momente cumplite", a declarat Halep, conform Adevărul.

Halep a avut mai multe momente în timpul meciului în care s-a uitat la Darren Cahill, părând că-i zice "Gata!", într-atât de solicitant a fost meciul: "Nu păream, ci chiar am spus-o. Important e însă că nu am gândit-o şi am putut să merg înainte. Au fost momente de frustrare, din cauza piciorului care încă mă doare, din cauza loviturilor care nu mi-au ieşit. Dar, per total, sunt mândră de mine şi de felul în care am luptat."

Simona crede că serviciul a fost cel care a salvat-o, dar piciorul încă îi creează probleme: "Mă doare, dar nu mă gândesc la asta. Oricum, nu mă pot recupera complet, dar aş vrea să mă ţină cât mai mult. Cel mai greu îmi este să intru în joc. La început am probleme, apoi uit de el, de durere, de tot. Să vedem mâine, când mă voi trezi, cum va fi."

Jucătoarea noastră a dezvăluit și ce a învățat din această victorie: "Mă bucur că am o mentalitate puternică, sunt mândră că am luptat, că nu am cedat şi am învins. Cred că psihicul e cel mai important, nu contează că eşti pe locul 1, pe locul 2 sau oriunde altundeva."

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net