Darren Cahill s-a întors la prima dragoste. Anunțul făcut de australian

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Darren Cahill
Simona Halep și Darren Cahill

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a luat o decizie care poate părea surprinzătoare dacă nu s-ar cunoaște afinitatea lui pentru acest sport: a fost cooptat în conducerea clubului de fotbal australian Port Adelaide. Acest sport e, de fapt, prima mare dragoste a antrenorului de tenis.

Cei de la club au anunțat această mișcare printr-un comunicat: “Darren Cahill s-a alăturat comitetului de directori al Port Adelaide Football Club, cu efect imediat. Cahill se alătură clubului după o strălucită carieră în tenisul profesionist, în care a câştigat 15 titluri ca jucător, şi i-a antrenat pe Andre Agassi, Lleyton Hewitt şi, cel mai recent, pe Simona Halep, toţi aceşti jucători devenind numărul 1 mondial. Bine ai venit, Darren”, a anunţat clubul.

Președintele grupării, David Koch, a fost, de asemenea, bucuros să îl aibă printre oamenii din conducere: “Să ai pe cineva cu CV-ul lui Darren în conducerea Port Adelaide, în special din punct de vedere al marii performanţe şi dezvoltării sportive, reprezintă o mare lovitură dată de clubul nostru”, a declarat David Koch.

Darren Cahill, ale cărui legături cu Port Adelaide sunt mai mari decât și le poate imagina cineva, tatăl lui fiind nu unul dintre antrenorii de legendă ai formației, ci chiar Antrenorul de Legendă al echipei, s-a arătat mândru de noul rol: “Consider că pot adăuga o mare valoare conducerii clubului şi abia aştept să încep să mă implic. Nu am nicio îndoială că gruparea se îndreaptă în direcţia corectă, atât pe teren, cât şi în afara lui, şi este foarte captivant să fiu implicat în această calitate”, a spus Darren Cahill, care practic se întoarce la prima iubire, el crescând printre jucătorii de fotbal australian. El va continua să fie legat și de tenis, din postura de comentator pentru  ESPN la turneele de Grand Slam.

Darren Cahill a încetat colaborarea cu Simona Halep la finalul sezonului 2018, după o colaborare de aproape patru ani.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net