Darren Cahill nu pune presiune pe Simona Halep

Ultima actualizare:

    Darren Cahill în cabina de comentatori de la Londra, alături de Patrick McEnroe
Darren Cahill în cabina de comentatori de la Londra, alături de Patrick McEnroe

Consultant al postului tv ESPN, fostul antrenor al româncei, Darren Cahill, o vede pe Serena Williams ca principal favorită la US Open.

Ceea ce nu este, totuși, suprinzător, americanca având 6 titluri acolo numai la simplu și disputând finala și anul trecut la Flushing Meadow. Pe de altă parte, Cahill n-a dorit să pună presiune pe Simona Halep evitând să spună că românca ar avea prima șansă în turneul american. De altfel, așa cum s-a întâmplat și la Wimbledon, în iulie, jucătoarea noastră nu este nici acum în prim-plan, presa de peste Ocean fiind mai interesată de jucătoarele americane sau de Bianca Andreescu, recent câștigătoare a turneului de la Toronto. Favorită cu numărul 4, Simona Halep va debuta la ultimul turneu de grand slam din 2019 mâineă seară, în jurul orei 20.00 (ora României), urmând să o înfrunte pe Nicole Gibbs (SUA, locul 135 WTA), venită din calificări. Tot în noaptea de marţi spre miercuri sunt programate meciurile Sorana Cîrstea (106 WTA) - Katerina Siniakova (Cehia, 38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (136 WTA) - Andrea Petkovic (Germania, 9 WTA). 

Ana Bogdan s-a calificat în turul 2

În această seară, s-au desfășurat întâlnirile Ana Bogdan (147 WTA) - Harriet Dart (Marea Britanie, 140 WTA) 6-3, 6-1 și Monica Niculescu (105 WTA) - Daiana Iastremska (Ucraina, 33 WTA) 4-6, 6-1, 2-6. În turul următor, Ana o va întâlni pe Petra Martic (Croaţia, 22 WTA).Premiul pentru participarea în primul tur este de 58.000 de dolari şi 10 puncte. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net