Darren Cahill: ”Despărțirea de Simona a fost dificilă”

Ultima actualizare:

    Darren Cahill își demonstra arta de antrenor mai ales în momentele de coachingFoto: GettyImages
Darren Cahill își demonstra arta de antrenor mai ales în momentele de coachingFoto: GettyImages

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, este asaltat de cereri de interviuri în Australia. Extrem de volubil, el nu refuză pe nimeni și, în plus, dă detalii interesante despre relația cu Simona Halep, dar și despre viitorul liderului mondial.

După anunțul șocant făcut pe Instagram în luna octombrie, prin care își anunțase despărțirea de Simona Halep, Darren Cahill a fost întrebat într-una despre motivele care au dus la această decizie. El a recunoscut că i-a fost foarte greu să fac anunțul, dar familia a fost pe primul plan. ”Comunicarea cu Simona a decurs în regulă, e practic parte din familia mea. Ea știa că urmează un an important pentru mine. Băiatul meu are 17 ani, vrea să devină și el jucător de tenis și să ajungă la colegiu în SUA. Așa că era dificil să mai pot călători 35 de săptămâni pe an. A fost o decizie ușoară din punctul de vedere al familiei, însă destul de dificil să mă despart de Simona. Ea este însă o campioană, a înțeles și m-a susținut. Nu a fost o decizie foarte dificilă, dar s-ar putea să am niște regrete când vor începe turneele și o voi vedea pe teren. Totuși, până la urmă aceasta este decizia pe care am luat-o”, a declarat Darren Cahill la emisiunea ”The Aftermath”. El a reafirmat că nu va antrena pe nimeni în 2019, lâsând să se înțeleagă că din 2020 e posibil să revină în circuit, dar ca antrenor în ATP: ”Nu voi mai antrena în 2019. Voi continua colaborarea pe ESPN, voi urmari tenisul, în special pe cel masculin”.

Darren și-a reamintit și cât de impresionat a fost de felul în care se comportă românii cu Simona Halep. ”Este greu de descris în cuvinte presiunea sub care s-a aflat în ultimii 2-3 ani. Toată România a pus o presiune uriașă pe ea! Tenisul a devenit sportul numarul 1 în țara ei, pentru că românii nu mai au o echipă de fotbal grozavă. Așa ca toată lumea a urmărit-o pe Simona. Oriunde se duce este primită ca un star, de parcă ar veni cei de la Beatles în oraș. Pentru o fată tânără din Constanța, provenita din niște părinți grozavi care nu au avut foarte mulți bani, este grozav ce a reușit!”, a încheiat tehnicianul australian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net