Darren Cahill are numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep: «Este determinată să ajungă pe cele mai înalte culmi»

Ultima actualizare:

    Simona Halep va fi antrenată de la distanță de Darren Cahill Foto Gettyimages
Simona Halep va fi antrenată de la distanță de Darren Cahill Foto Gettyimages

Antrenorul Darren Cahill are numai cuvinte de laudă pentru eleva şi prietena sa, Simona Halep. Într-un interviu recent, el a declarat că Simona merită pe deplin tot ce a reușit în carieră, căci este o sportivă puternică și determinată să obțină ceea ce își propune. El a mărturisit că Simona este o persoană capabilă să facă față presiunii și a evidențiat progresele pe care le-au făcut de când colaborează.

Darren Cahill este de părere că de Simona Halep nu îl leagă doar o relație profesionalp, ci și una amicală, căci datorită ei a putut observa un alt mod de viață și o nouă perspectivă asupra lucrurilor de zi cu zi. Cel care îi este antrenor a vorbit despre Simona folosind numai cuvinte la superlativ. Darren admiră determinarea Simonei li puterea de a munci din greu pentru a obține ce și-a propus. Mai mult decât atât, el a mărturisit că o încurajează întotdeauna pe Simona să exprime ceea ce simte și este de părere că nu există întrebări corecte sau întrebări greșite. 


    Foto Gettyimages
Foto Gettyimages

“Eu i-am fost Simonei de folos, dar şi ea mie. Am avut ocazia să văd un alt mod de viaţă, altă personalitate. Simona este foarte puternică şi incredibil de determinată să ajungă pe cele mai înalte culmi ale acestui sport. A făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a realiza asta. A trebuit să tragă din greu pentru a reuşi, de aceea şi-a dezvoltat o personalitate foarte puternică. Merită din plin tot ce a realizat până acum în carieră. Din fericire, are doar 28 de ani, mai are destul de jucat, are vreo 3-4 ani în faţă pentru a mai realiza şi alte lucruri măreţe (…) Este mai matură, este capabilă să facă faţă provocărilor şi presiunii. Se exprimă mult mai bine acum pe teren. Atunci când e atentă la ce i se spune şi acceptă sfaturile, ajunge să le pună foarte bine în aplicare. Chiar şi engleza ei a devenit mai bună. Din păcate, nu s-a întâmplat acelaşi lucru şi cu româna mea”, a declarat Darren Cahill.

El a menţionat că o încurajează mereu pe Simona Halep să exprime ce simte: ”Simona nu este de acord mereu cu ce spun, însă mereu căutăm să facem ce este mai bine pentru ea. Cu cât jucătorii vorbesc mai mult, cu cât pun mai multe întrebări, nu există întrebare proastă, singura întrebare proastă este aceea pe care nu o adresezi, cu atât este mai uşor pentru antrenori. O încurajez mereu pe Simona să exprime ce simte”, a adăugat Darren. 

Darren Cahill este de părere că sportivii pot profita de pauza provocată de pandemia de coronavirus 

Darren Cahill consideră că sportivii pot folosi pauza provocată de pandemia de coronavirus în favoarea lor. În timpul liber avut în plus ei pot lucra pentru a-și corecta punctele slabe. 

”Deocamdată e o perioadă dificilă în găsirea motivaţiei. Totuşi, jucătorii au o oportunitate mare să îşi îmbunătăţească anumite puncte slabe. Cei care nu profită de această ocazie, s-ar putea să nu se mai întâlnească pe viitor cu alta. Cred că Simona şi Arti vor începe încet acest proces. I-am trimis un sistem video pe care îl va instala în colţul terenului. Mă voi putea loga şi îi voi urmări antrenamentele. Din păcate, deocamdată sistemul nu a ajuns la ea, însă odată ce se va întâmpla asta, voi fi cu ochii pe ea”, a mai spus Darren Cahill.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net