Cupa Davis! Austria - România, 2-0! Am fost masacraţi în prima zi

21728518_1578725682190052_943636289323552862_n.jpg

Dragos Dima încurajat de către Andrei Pavel, la finalul meciului cu Gerlad Melze. Mai mult de un set n-a putut să câştige
Foto: Facebook - Ovidiu Blag

Echipa de Cupă Davis a României a mers la Wels ca mielul la tăiere! Fără Marius Copil, Adrian Ungur şi Florin Mergea, toţi trei refuzând convocarea, n-am avut din start nicio şansă în faţa lui Thiem şi compania. Iar temerile s-au confirmat după prima zi.

De la ora 12:00, Dragoş Dima, numărul 489 ATP, a reuşit performanţa să-i ia un set lui Gerald Melzer, dar le-a pierdut pe celalalte trei lamentabil şi identic, scor 1-6. Apoi, imediat a intrat pe teren Dominic Thiem, numărul 7 ATP, care n-a mai întâlnit probabil de mulţi ani un jucător atât de slab clasat ca românul Bogdan Borza, numărul 707 ATP. Diferenţa de 700 de locuri n-avea cum să nu conteze, dar austriacul a fost de bun simţ şi a câştigat doar cu 6-2, 6-2, 6-4, într-o oră şi 55 de minute de joc.

horia tecau

horia tecau
Toate speranţele ne mai stau în Horia Tecău, campionul de la US Open, care în cazul unei victorii la dublu poate menţine ceva suspans şi pentru ziua de duminică
foto: arhivă personală

Astfel, Austria - România e 2-0 după prima zi şi n-avem nici cea mai mică şansă să ne asigurăm în acest weekend menţinerea în Grupa I Europa-Africa. Chiar dacă mâine, Horia Tecău şi Nicolae Frunză vor face o surpriză la dublu, duminică e de aşteptat să pierdem din nou ambele meciuri de simplu şi probabil vom fi aruncaţi într-un nou baraj, cu învingătoarea meciului Ucraina - Israel.

Loading...

Citește și

  • Horia Tecău și Jean Julien Roger au câștigat titlul, la dublu, la Australian Open. Este cel de-al doilea titlu de Grand Slam cucerit de cei doi, după ce, în 2015, s-au impus pe iarba de la Wimbledon.

  • Simona Halep a profitat de timpul liber apărut în programul ei după eliminarea din primul tur al US Open pentru a participa la o reuniune selectă, la Roma. Ea s-a numărat printre invitaţii de top ai unuia dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Europa: Celebrity Fight Night.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1