Cum urma să fie șantajat Novak Djokovic: ”Mi s-au oferit 60.000 de euro să fac asta”

novak_djokovic.jpg

Novak Djokovic
Novak Djokovic
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Când ești lider mondial și domini cu atâta autoritate circuitul ATP, e de așteptat să ai și mulți dușmani. Unii dintre aceștia nu se dau în lături de la nimic pentru a te face să pierzi. Uneori, apelează chiar la șantaj, așa cum a recunoscut un fotomodel din Serbia.

Natalija Scekic este un model din țara vecină care nu ar fi devenit cunoscută dacă nu ar fi povestit celor de la ”Marca” modalitatea în care era să fie implicată într-un șantaj la adresa liderului ATP, Novak Djokovic. A povestit că i s-au propus 60.000 de euro pentru a-l seduce pe Nole. Totul urma să fie filmat, după care ar fi început șantajul cu înregistrarea.

natalija_scekic.jpg

Natalija Scekic
Natalija Scekic
FOTO: Instagram

Ea spune că a refuzat. ”Am fost contactată de o cunoștință din Londra, pe care o consideram de încredere. Știam cu ce se ocupă și părea în ordine. Când mi-a cerut să ne întâlnim, credeam că e vorba de o chestiune de afaceri. Pe măsură ce conversația progresa, am văzut că nu avea nimic de-a face cu cariera mea. Credeam că suntem filmați de o cameră ascunsă când mi-a propus să-l seduc pe Novak și să-l filmez, dar să nu îmi fac griji, că are el grijă de tot. Mi-a spus că îmi oferă pentru asta 60.000 de euro și o vacanță oriunde în lume. Am râs, așteptam să îmi spună că a fost o glumă, dar omul era foarte serios. M-am simțit ofensată și umilită. Ei pregătiseră un adevărat plan. Mi s-a spus să îl duc pe Novak undeva într-un loc intim și să-l filmez”, a declarat frumoasa sârboaică. Ea spune că a refuzat, însă nu a zis și când i s-a propus toată tărășenia.

În vârstă de 33 de ani, Djokovic s-a măritat cu Jelena în urmă cu 7 ani, iar ei au doi copii, Stefan (6 ani) și Tara (3 ani). De-a lungul timpului, sârbul, câștigător a 18 titluri de Grand Slam, a fost bănuit de mai multe ori de infidelitate, mai ales în perioada 2017-2018, când rezultatele sale au devenit mai slabe și după ce Jelena a avut o perioadă în care nu l-a mai însoțit la turneele importante, ca până atunci. Amândoi au negat orice fel de speculații, iar acum totul pare să fi revenit la normal între ei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1