Culoar pentru Simona. Garbine Muguruza şi Angelique Kerber au abandonat în optimi, la Stuttgart

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: GettyImages
Simona HalepFoto: GettyImages

Azi de la ora 14.30, Simona Halep, liderul WTA, va juca în sferturile de finală în compania sportivei americane Coco Vandeweghe, numărul 16 mondial.

Două dinter adversarele Simonei au ieșit deja din competiție.

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, şi germana Angelique Kerber, locul 12 WTA, au abandonat partidele pe care le-au disputat în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart, la care favorita principală este Simona Halep, locul I WTA.

simeon stalpnicul png

Kerber a acuzat o accidentare la coapsa dreaptă în meciul cu Anett Kontaveit, locul 31 WTA, şi s-a retras la scorul de 6-2, 2-0, pentru jucătoarea din Estonia, după aproape 40 de minute de joc.

simeon stalpnicul png

Apoi, Muguruza a abandonat, după 45 de minute, la scorul de 5-7, meciul jucat cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 27 WTA, din cauza unor probleme la spate.

Dacă Muguruza şi Kerber ar fi câştigat meciurile de joi, ele s-ar fi întâlnit în sefrturi. În urma retragerii lor, jucătoarele cel mai bine clasate de pe partea inferioară a tabloului sunt Jelena Ostapenko (Letonia), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, şi Karolina Pliskova (Cehia), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5. Ele vor evolua, vineri, în sferturi, una împotriva celeilalte.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net