CTP, despre victoria Simonei în faţa Karolinei Pliskova: «A fost un joc de numărul unu mondial»

Ultima actualizare:

    Cristian Tudor Popescu a vorbit despre victoria Simonei Foto: Captură video
Cristian Tudor Popescu a vorbit despre victoria Simonei Foto: Captură video

Simona Halep este în semifinalele la Australian Open după ce a învins-o pe Karolina Pliskova cu scorul 6-3, 6-2. Cristian Tudor Popescu a analizat care au fost factorii care au contribuit decisiv la victoria româncei, explicând faptul că atitudinea pozitivă a Simonei din aceasta partidă s-a datorat, în mare parte, meciului câştigat împotriva lui Lauren Davis.

Aflat în direct în cadrul buletinului de ştiri Digi24, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre victoria istorică a Simonei în faţa Karolinei Pliskova. Întrebat despre modul în care a jucat Simona, Cristian Tudor Popescu a răspuns că "jocul pe care l-a făcut Simona a fost, ca să îl cităm pe cel care a comentat meciul la Eurosport, unul de numărul unu mondial".

"A intrat pe teren cu o atitudine extraordinară în meciul cu Pliskova, după partida incredibilă împotriva lui Lauren Davis. Bucuria din această dimineaţă nu poate fi mai mare decât bucuria pe care a avut-o după meciul cu Lauren Davis. În spatele victoriei de azi stă acea victorie cu Davis, după un meci de trei ore. Simona s-ar putea să aibă o combustie exterioară după această victorie. Simona a câştigat datorită acelei victorii propulsatoare din meciul cu Davis. Cheia meciului e simplă. Serviciului Pliskovei astăzi nu a funcționat. Înainte de partidă, Pliskova spunea că e pregătită să servească cât mai mulți ași. Nu i-a mers nimic. Simonei nu i-a mers serviciul în primele game-uri, dar a dat drumul la picioare în celelalte game-uri. Serviciul Simonei a descurajat-o pe Pliskova, când a început să funcționeze. Un meci clar, un meci care pare mult mai simplu decât a fost în realitate", a declarat Cristian Tudor Popescu. 

"În fața lui Kerber, o să fie mult mai greu decât în fata lui Pliskova. Kerber e o jucătoare care nu poate fi bătută, așa cum a fost bătuta Pliskova, pentru că are o deplasare comparabilă cu a Simonei. Va fi un meci lung, atât fizic, cât și tactic, dar am mare încredere în starea fizică a Simonei din acest moment. E dată de acel meci cu Lauren Davis. Simona e în vârful ei fizic și psihic din întreaga cariera, poate să învinga pe oricine, asta nu înseamnă că va fi ușor meciul ce urmează, dimpotriva, va fi cel mai greu meci al ei de la Australian Open”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net