Cosmin Contra a văzut pe viu scandalul "Halep - Begu" de la Madrid

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra
Cosmin Contra

Prezent în capitala Spaniei, antrenorul Cosmin Contra a urmărit din tribune meciul de tenis dintre Simona Halep şi Irina Begu din sferturile de finală ale turneului de la Madrid, terminat cu un imens scandal între cele două jucătoare din România.

Totul a pornit de la indicaţiile primite de Begu de la staff-ul său în timpul desfăşurării ghemurilor, lucru care a deranjat-o vizibil pe Halep. Aceasta s-a plâns antrenorului ei, Darren Cahill, iar la conferinţa de presă a declarat că i-a făcut Irinei cadou setul secund, pierdut de Halep cu 0-6. Ulterior, Irina Begu a declarat că ar putea spune şi ea mai multe, dar preferă să tacă, pentru a nu inflama spiritele. De asemenea, la finalul partidei, Halep şi Begu s-au salutat extrem de rece, semn al tensiunii existente între ele.

"Au fost nişte indicaţii date de antrenorul lui Begu, dar nu mi s-a părut nimic ciudat. Îi spunea să ţină pumnul strâns sau să ridice umarul. Nu mĂ pricep la tenis, dar eu zic că n-a facut nimic ieşit din comun", a declarat Cosmin Contra la Sport.ro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net