Coregrafie în premieră mondială şi surprize pentru suporteri la meciul de FED Cup cu Elveţia

d2-1.jpg

Întâlnirea România – Elveţia se va desfăşura sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca
Foto: Click!

Suporterii prezenți în Sala Sporturilor din Cluj Napoca, la meciurile dintre România și Elveția din Fed Cup, vor avea parte de surprize speciale.

Organizatorii pregătesc o coregrafie unicat, o premieră mondială. Tot ce trebuie fanii să facă e să vină cu 45 de minute mai devreme sâmbătă, adică la ora 12:15 cel târziu, iar aceștia vor găsi detalii pe scaune. Astfel, toți cei care au bilete la meciurile de sâmbătă, 21 aprilie, sunt rugați să fie prezenți în sală, și așezați pe locurile lor, cel mai târziu la ora 12.15.

d4.jpg

Spectatorii sunt aşteptaţi la sală puţin mai devreme pentru a fi instruiţi
Foto: Click!

Este nevoie de implicarea tuturor pentru reușita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis. Iniţiatorul acestui moment este Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Federația Română de Tenis, iar în joc va intra şi Pizza Guseppe de la Dr. Oetker, sponsorul competiției, care va oferi fanilor steguleţe tricolore şi carduri speciale cu echipa României pentru autografe. Şi fetele fac apel la fani într-un filmuletţ pe Facebook pentru ca acest moment să fie o reuşită!

romania-9.jpg

Halep şi compania sunt favorite detaşate în această confruntare
Foto: Click!

d3.jpg

Fanii vor face o atmosferă de vis sâmbătă în primul rând pentru că vor fi din nou foarte mulţi
Foto: Click!
Loading...

Citește și

  • simona halep antrenament zgura

    În această săptămână, Clujul este centrul universului pentru iubitorii de tenis din România. Condusă de Simona Halep, echipa de Fed Cup a ţării noastre va lupta sâmbătă şi duminică pentru revenirea în Grupa Mondială 1. Pentru aceasta, trebuie să învingă Elveţia.

  • simona halep indian wells

    Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a demonstrat în această seară că este om, care are și zile proaste și care se poate enerva din senin și atunci când nu e pe teren. Ea i-a lăsat cu ochii în ”soare” pe ziariștii din Cluj după ce a fost deranjată de o întrebare.

  • Simona Halep îşi continuă dominaţia în clasamentul WTA. Ea a ajuns în cea de-a 24-a săptămână în care este lider mondial. Ana Bogdan şi Irina Bara sunt performerele ultimelor zile.

  • simona halep indian wells

    Pentru prima dată după mulţi ani, România poate alinia cea mai valoroasă echipă în Fed Cup. Primele patru românce din clasamentul WTA vor juca la Cluj, în meciul cu Elveţia, din barajul de calificare în Grupa Mondială 1.