Continuă criza Simonei Halep

Ultima actualizare:

    Simona a fost devansată de o sportivă aflată la  114 locuri în spatele ei  în clasamentul WTA
Simona a fost devansată de o sportivă aflată la 114 locuri în spatele ei în clasamentul WTA

Simona, poziţia a patra în clasamentul mondial, nu se regăseşte şi a fost nevoită să se declare înfrântă de o sportivă de pe locul 118 în ierarhia WTA, ea ratând astfel calificarea în optimile turneului din Qatar.

Halep a dorit să rupă seria negativă, mai ales că până la partida de aseară avea doar două succese în şase dispute din circuitul profesionist. Nu a fost aşa, rusoaica Vesnina producând surpriza. Românca s-a impus, la limită, în primul set, a avut un avantaj de 4-1 în actul al doilea, dar apoi a urmat declinul, scorul final fiind 7-6, 4-6, 1-6.

„E una dintre cele mai importante victorii ale mele, mai ales că Simona e o jucătoare foarte bună. Dar, aşa e caracterul meu: mereu lupt până la capăt, game cu game, minge cu minge...Le mulţumesc părinţilor pentru susţinere şi mai ales mamei mele. A călătorit mult ca să mă vadă aici şi mă bucur că am făcut-o fericită”, a spus Elena, cea care acum e pe locul 118 în ierarhia mondială, dar care cu siguranţă va urca considerabil în top după acest turneu. Interesant e că la Doha în 2014 Halep a triumfat, iar anul trecut a abandonat din cauza unor probleme medicale.

Monica, victorie dramatică

Monica Niculescu ne-a trecut prin toate stările ieri, în turul doi al turneului de la Doha. La capătul a două ore şi 48 de minute, Monica a învins-o cu 3-6, 6-4, 7-5 pe sârboaica Jelena Jankovic, a 17-a favorită. În setul decisiv, românca a condus cu scorul de 5-2, dar a fost egalată, reuşind totuşi să câştige. În optimile de finală, Monica Niculescu va juca împotriva celei de-a treia favorite, poloneza Agnieszka Radwanska.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net