Cine este iubitul Simonei Halep. Unde a început povestea de iubire

Simona Halep și iubitul.jpg

Simona Halep și iubitul
Simona Halep și iubitul

Marea enigmă a fost dezlegată: Click! vă poate spune cine este iubitul Simonei Halep. Numele lui este Radu Barbu şi a fost jucător de tenis. Iată cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiţi şi unde a început povestea lor de iubire.

Fost jucător de tenis destul de valoros în perioada junioratului, Radu Barbu a plecat, la fel ca mulţi tenismeni români, să joace pentru o universitate din SUA, Texas Christian University. A făcut-o în perioada 2005-2007, aături de Andrei Mlendea. Apoi, a rămas pentru o perioadă antrenor secund al echipei universităţii, dar şi prieten apropiat al lui Mlendea şi al altor jucători români de tenis.

Tocmai din această postură a cunoscut-o şi pe Simona Halep. Să nu uităm că Andrei Mlendea a fost o perioadă antrenorul Simonei - titlul de la New Haven, din 2013, a fost cucerit de Simona alături de el. Revenit în România, Barbu este parte a unui program de dezvoltare a tinerelor talente din tenis: Young Tennis Development, prin care oferă programe complete de antrenamente, dezvoltare psihologică şi motrică a celor mici.

Născut pe 16 octombrie 1983, Adrian Barbu s-a apropiat de Simona Halep prin prietenii comuni. el petrece mult timp cu Cosmin Hodor - fostul director al turneului BRD Năstase Tiriac Trophy - cu Horia Tecău, Andrei Mlendea sau Marius Copil. De altfel, alături de aceştia a şi fost acum două săptămâni la nunta lui Victor Crivoi. Fiind foarte des la Stejarii, locul unde locuieşte şi Simona Halep, povestea de iubire dintre ei s-a născut firesc. Iar acum, cei doi petrec prima vacanţă împreună, în Italia, acolo unde au fost surprinşi în ipostaze tandre.

radu_barbu_nunta_crivoi.jpg

radu barbu nunta victor crivoi
Radu Barbu (in camasa alba), la nunta lui Victor Crivoi, alături de Tecău, Pavel şi alţi fosti jucători
FOTO: Facebook

radu_barbu_copii.jpg

radu barbu antrenor copii
Radu Barbu, in mijlocul copiilor pe care ii antreneaza
FOTO: Facebook
Loading...
 
 

Citește și