Cei mai talentaţi tineri tenismeni, premiaţi la Dr. Oetker Junior Trophy

Ultima actualizare:

    Mihai Coman ocupă locul 1 în clasamentul Tennis Europe la categoria 14 ani
Mihai Coman ocupă locul 1 în clasamentul Tennis Europe la categoria 14 ani

Jucătorul român Mihai Coman, care ocupă locul 1 în clasamentul Tennis Europe la categoria 14 ani, a fost premiat în cadrul conferinţei de presă din cadrul celei de a opta ediţii a Dr. Oetker Junior Trophy.

"Dr. Oetker Junior Trophy este cea mai importantă competiţie de juniori de până în 14 ani din această parte a Europei. De la ediţie la ediţie, competiţia noastră a progresat, devenind extrem de importantă. Lucru arătat şi de participare care acum este cea mai numeroasă dintre toate ediţiile. Interesul este enorm pentru această competiţie, iar dintre participanţi, jumătate sunt din România. De la an la an această competiţie a progresat, foarte multe ţări arătându-şi interesul să participe aici, mai ales că e turneu de categoria 1. Cu siguranţă nu am fi putut organiza aceste ediţii dacă nu ar fi fost alături de noi principalul partener Dr. Oetker România, care de ani buni susţine cele mai importante competiţii ale tenisului românesc. Aceste turnee demonstrează întregii lumi că suntem în stare să organizăm competiţii de nivel monndial şi că suntem alături de viitorii campioni. Ne bucură faptul că principalii favoriţi ai acestui turneu atât la fete , cât şi la băieţi sunt din România", a declarat preşedintele F.R. Tenis, George Cosac.

Multiplii campioni naţionali şi deţinători a numeroase competiţii internaţionale, Eva Maria Ionescu şi David Carteputredă, au fost premiaţi cu Trofeul Tinerelor Talente în cadrul conferinţei de la Dr. Oetker Junior Trophy.

"Este o o mare bucurie să vezi că acest turneu a ajuns la o participare de peste 190 de copii din 22 de ţări. Turneul a crescut atât ca valoare, cât şi ca participare. Povestea continuă şi sperăm ca la anul să vină peste 200 de copii la turneu. Dar cea mai mare bucurie care mi s-a întâmplat astăzi a fost premierea Evei Ionescu, care este legitimată la Tenis Club Curtea de Argeş. Ăsta este un exemplu de cum pot evolua copiii în funcţie de susţinerea pe care o au. Este un lucru extraordinar să îi vezi pe aceşti copii evoluând de la an la an la categorii mai superioare şi cu rezultate din ce în ce mai bune", a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România.

Premierile de la Centrul Naţional de Tenis au fost făcute de către Directorul General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma, promotor al tinerelor talente şi George Cosac, preşedintel F.R. Tenis. De asemnea, directorul turneului Dr. Oetker Junior Trophy, Cătălina Cristea, a anunţat Trofeul Fair Play, in memoriam Florenţa Mihai.

La cea de a opta ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy, competiţie internaţională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care va avea loc în perioada 20-26 mai, vor concura peste 190 de sportivi din 22 de ţări.

Sponsorul oficial al turneului despre care puteţi afla informaţii pe juniortrophy.ro  este Dr. Oetker Romania, iar promotorul competiţiei este SCG -Smart Corporation Group.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net