Ce vrea să schimbe Simona Halep la ea: "Domnul Ţiriac mi-a spus că...."

Ultima actualizare:

    Simona Halep e numărul 1 mondial
Simona Halep e numărul 1 mondial

Poate că este locul 1 mondial, dar Simona Halep consideră că mai are multe de schimbat la ea. Sportiva a acordat un interviu pentru Radu Naum, în care a vorbit dechis despre temerile sale, defectele, dar şi calităţile ei

În interviul acordat la Digisport, Simona a explicat că există câteva lucururi pe care le-ar schimba, cum ar fi înălţinea, impulsivitatea şi lipsa de răbdare. 

"Domnul Ţiriac mi-a spus că nu pot fi rea pe teren, dar mi-a spus şi că nu ştiu cine sunt încă. Aş vrea să am 5 cm în plus la înălţime, să nu fiu aşa impulsivă, să am mai multă răbdare, să nu mă critic atât de mult şi să fiu deschisă la lucruri noi, chiar dacă nu ţin de tenis", a spus jucătoarea de tenis.

Cât despre calităţi, Simona e mulţumită de "faptul că sunt deschisă şi spun ce gândesc, chiar dacă uneori nu e bine"

Ca orice om, Simona are temerile sale, iar cea mai mare e frica de avion, deşi zboară des: "Mi-e frică de avion, deşi merg de două ori pe săptămână cu el. Am dureri de stomac, dar încerc să mă gândesc la altceva. Mă uit pe geam, mă uit la nori. Singură încerc să trec peste asta. N-am fost la psiholog să vorbesc despre treaba asta".

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net