Ce surpriză: "trişoarea" Şarapova, bătută de Bouchard la Madrid!

Ultima actualizare:

    Şarapova şi Bouchard şi-au strâns mâna la finalul partidei
Şarapova şi Bouchard şi-au strâns mâna la finalul partidei

Cel mai aşteptat meci de până acum al turneului de tenis feminin de la Madrid a avut loc luni seară între Maria Şarapova, abia revenită în circuit după suspendarea pentru dopaj, şi Eugenie Bouchard, una dintre cele mai vehemente contestatare ale rusoaicei.

După un meci maraton, de aproape trei ore, Bouchard, locul 60 WTA, s-a impus cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4. A fost primul succes al canadiencei în faţa Mariei Şarapova, care se clasează în acest moment dincolo de locul 200 WTA.

În ultimul an, Bouchard i-a criticat pe cei care i-au permis Mariei Şarapova să revină pe terenurile de tenis după suspendarea de 15 luni pentru dopaj. Canadianca a folosit cuvinte dure la adresa Mariei, numind-o pe aceasta „trişoare".


    Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard

„Nu mi-am schimbat părerea despre ea. Am avut o motivaţie suplimentară, ţinând cont de circumstanţe. Înainte de meci, numeroase jucătoare au venit în vestiar şi mi-au urat baftă. Multă lume are părerea mea, dar s-a temut să o exprime. Voiam să mă impun nu doar pentru mine, ci pentru toţi aceşti oameni", a declarat Bouchard la finalul meciului cu Şarapova.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net