În ce și-a investit banii Simona Halep! A câştigat peste 16 milioane de euro din tenis

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep nu stă prea mult timp pe acasă, din cauza „serviciului”, dar atunci când o face trăieşte pe picior mare. Ca mai toate vedetele sportului internaţional, şi ea are la dispoziţie mai multe maşini pe care le foloseşte în funcţie de inspiraţie şi necesităţi. Valoarea parcului auto al tensimenei se apropie de un milion de euro.

A doua jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep, este o pasionată a şofatului şi a recunoscut mereu că, deşi e din Constanţa, traficul din Bucureşti nu o pune în dificultate.


    Fotografii: Blitz
Fotografii: Blitz

Este adevărat că şi are de unde alege atunci când se deplasează în diferite zone. Favorita Simonei, pentru mult timp, a fost o maşină Range Rover Vogue, în valoare de 100.000 de euro. Când s-a săturat de automobilul de teren, jucătoarea noastră a trecut la Porsche, având de ales între un Panamera, în valoare de circa 100.000 de euro, sau un model 911 Carrera S, în valoare de 120.000 de euro. Acesta era scos la un moment dat la vânzare pe un site de profil, dar se pare că nu a fost achiziţionat încă de nimeni. 

De asemenea, în garajul tenismenei noastre se mai află câteva automobile de lux care ar face invidios orice român: un Mercedes CLS AMG în valoare de 90.000 de euro şi un „umil” Audi A8, cotat la aproape 40.000 de euro. Nici tatăl Simonei nu se poate plânge, el fiind văzut recent la bordul unui Mercedes GLE 450 AMG în valoare de aproximativ 140.000 de euro.

Ceea ce merită remarcat, însă, în afara valorii totale a parcului auto al tenismenei noastre – are bolizi de aproape 1.000.000 de euro – este că Simona este un şofer foarte prudent. Ea nu a fost implicată până acum în incidente în trafic. Apropiaţii spun că actualul număr 2 mondial la tenis este o şoferiţă foarte prudentă, care nu profită în trafic de celebritatea sa, aşteptând cuminte la stop sau nedepăşind coloana pe linia de tramvai, aşa cum am mai văzut că se mai întâmplă cu vedetele din România.

simeon stalpnicul png

Simona Halep este una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din lume. Iar acest lucru se vede nu doar în numărul trofeelor cucerite – 15 - ci şi în cel al banilor câştigaţi din acest sport. În total, românca în vârstă de aproape 26 de ani a câştigat, doar din tenis, 18.400.000 de dolari, apreoximativ 16 milioane de euro, fiind liderul tuturor jucătorilor şi jucătoarelor române de tenis din acest punct de vedere.

simeon stalpnicul png

Brandul Simona Halep atrage din ce în ce mai mulți sponsori. Ea colaborează de ceva timp și cu producătorul german de automobile Mercedes-Benz, iar de pe urma parteneriuatului a primit un bolid pe măsura unei campioane: Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet.


    Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC are un motor biturbo V8 AMG de 5,5 litri şi dezvoltă 576 CPFoto: Mercedes
Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC are un motor biturbo V8 AMG de 5,5 litri şi dezvoltă 576 CPFoto: Mercedes

”Sunt foarte încântată de acest parteneriat și mă bucur să am parte de susținerea Mercedes-Benz România în acest an important, atât pentru mine, cât și pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existență AMG să fie una memorabila și, continuand tradiția sportivă a grupului, să realizam cât mai multe performanțe împreună”, a declarat Simona Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net