Ce şansă a ratat Simona!

Ultima actualizare:

    Dacă nu ar fi fost  învinsă în primul  tur, Simona ar fi  întâlnit doar  adversare accesibile  la MelbourneFOTOGRAFII: Guliver/ GettyImages
Dacă nu ar fi fost învinsă în primul tur, Simona ar fi întâlnit doar adversare accesibile la MelbourneFOTOGRAFII: Guliver/ GettyImages

Eliminarea Simonei Halep în primul tur de la Australian Open a fost şocantă pentru toată lumea. Regretul este cu atât mai mare cu cât descoperim cu cine ar fi trebuit să joace în drumul spre trofeu. Analizând, putem vedea că românca putea ajunge uşor în semifinale.

Dacă ar fi trecut de americanca Shelby Rogers, pe care ar fi învins-o dacă nu ar fi avut probleme la genunchi, Simona urma să joace în turul secund cu australianca Ashleigh Barty. O jucătoare intrată pe tablou graţie unui wild-card, căci ea ocupă locul 223. Simona, care e antrenată de un bun cunoscător al tenisului australian, Darren Cahill, nu ar fi avut, sigur, probleme. Apoi, în turul al treilea, Simona ar fi jucat împotriva nemţoaicei venite din calificări Mona Barthel. Clasată pe locul 181, Barthel era, sigur, o pradă uşoar pentru jucătoarea noastră. 

În optimi ar fi venit un meci mai tare, contra americancei Venus Williams, care din turul 1 a avut numai adversare slabe. Cum în tenis moralul contează foarte mult, Simona era încărcată pozitiv de victoria obţinută în faţa americancei în 2015.Apoi, în sferturi, Halep ar fi jucat împotriva unei sportive pe care o învinsese în toate cele 6 meciuri precedente, Anastasia Pavlyuchenkova. În fine, apoi urma semifinala cu Coco Vandeweghe, americanca surpriză a acestei competiţii, în care le-a eliminat, pe rând, pe Kerber (optimi) şi Muguruza (sferturi). 

Numai că, revenind în actualitate, reamintim faptul că Simona a fost învinsă în primul tur cu scorul de 6-3, 6-1 de Shelby Rogers. În lipsa ei, prima semifinală feminină de la Australian Open va fi una 100% americană: Venus Williams - Coco Vandeweghe. Venus a devenit, la 36 de ani şi 221 de zile, a doua cea mai vârstnică jucătoare care ajunge în semifinalele unui turneu de Grand Slam. Ea revine în penultimul act de la Melbourne după 14 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net