Ce mari și frumoși sunt copiii lui Novak Djokovic!

Ultima actualizare:

    Novak Djokovic se îmbrățișează cu copiiiFoto: Guliver/ GettyImages
Novak Djokovic se îmbrățișează cu copiiiFoto: Guliver/ GettyImages

Novak Djokovic a trăit cele mai fericite momente din tenis duminică seară. Nu pentru că a cucerit titlul la Paris, stabilind un nou record, ci pentru că a fost urmărit pentru prima dată din tribună de copiii săi, Stefan (7 ani) și Tara (4 ani).

Nole a cucerit titlul la Mastersul de la Paris, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3 pe rusul Daniel Medvedev. Acesta a fost al 37-lea titlu Masters 1.000 obținut de liderul clasamentului mondial ATP, care l-a depășit astfel pe Rafael Nadal, împreună cu care împărțea recordul titlurilor. Dar, așa cum recunoștea, este victoria de care se bucură cel mai mult, pentru că a fost obținut sub privirile copiilor săi. ”Despre asta e viața. Să împart aceste momente cu cei dragi și cu copiii mei, acesta este cel mai mare succes al meu”, a declarat el după finală.

Urmărit din tribune de soția sa, Jelena, și de cei doi copii, Tara și Stefan, el a mers după ultima minge direct la ei, pentru o îmbrățișare care a făcut înconjurul lumii. Astfel, toți fanii sârbului au putut vedea cât de mari și de frumoși sunt acum copiii liderului mondial ATP, ținuți ”ascunși” până acum privirilor fanilor. ”Sunt foarte recunoscător și binecuvântat că am această posibilitate. De fapt, este unul dintre cele mai importante motive pentru care continui să joc, pentru că mereu mi-am dorit să am copiii alături de mine, în tribune”, a mărturisit Djokovic pentru Tennis Channel. ”Despre asta e viața, să împărtășești aceste momente cu cei dragi. Copiii mei reprezintă cel mai mare succes al meu, cea mai mare comoară. Sunt copleșit de emoții frumoase pentru că i-am avut alături de mine lângă teren. Simplul fapt că au fost acolo, încurajându-mă, mi-a adus iubire și bucurie în viața mea”, a mai spus el pentru același post de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net