Ce le recomandă Simona Halep părinților care-și dau copiii la tenis: ”Nu puneți presiune pe ei!”

halep-simona-trofeu-wimbledon-gettyimages-1161938304.jpg

Simona Halep a cucerit al doilea trofeu important din carieră la Wimbledon după acela de la Roland Garros
Simona Halep a cucerit al doilea trofeu important din carieră la Wimbledon după acela de la Roland Garros
Foto: Guliver / GettyImages

De ceva timp, Simona Halep a declarat deseori că anul acesta este mai relaxată, că nu vrea să mai resimtă tensiunea din trecut. Întrebată ce le-ar recomanda părinților care își dau copiii la tenis, din acest punct de vedere, campioana de la Wimbledon a răspuns: ”Le-aș spune să nu pună presiune pe ei!”

La câteva minute după ce câștigase (6-2, 6-2) finala cu Serena Williams, aflată fiind pe gazonul Terenului Central de la All England Lawn Tennis and Croquet Club, Simona Halep a declarat în fața miilor de spectatori: ”Această victorie înseamnă foarte mult petnru mine şi pentru familia mea. Cred că pentru toţi românii este un rezultat care poate inspira mulţi copilaşi să se apuce de tenis şi să fie şi ei campioni într-o zi. Sunt mai mult decât bucuroasă şi vreau să mă bucur de acest moment cât se poate de mult. Vreau să mă bucur de ceea ce s-a întâmplat aici, o să-mi iau o vacanţă mică şi după aceea din nou la treabă”.
Apoi, în conferința de presă, întrebată ce le-ar recomanda părinților care își dau copiii la tenis, Simona Halep a spus pentru ”Click!”: ”Le-aș spune să nu pună presiune pe ei. Să-i lase să se joace mai întâi. Iar dacă lor le place atunci pot să meargă mai departe”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1