Cât te costă cazarea la mare în blocul Simonei Halep. Cum arată apartamentele de lux

Ultima actualizare:

    Simona Halep  a investit în  imobiliare o mare  parte din banii  câștigați din tenis
Simona Halep a investit în imobiliare o mare parte din banii câștigați din tenis

Câştigă bani frumoşi din tenis, dar şi din afaceri, un domeniu în care dovedeşte că are fler. Simona Halep investeşte în construcţii banii câştigaţi în marile competiţii din sportul alb. Sportiva va inaugura în curând un bloc rezidenţial cu apartamente de lux, aflat la malul mării, în Mamaia. Apartamentele pot fi  închiriate de doritori pe parcursul verii pentru vacanţele pe Litoral. Click! vă spune câţi bani trebuie să aveţi pentru a vă caza în blocul lui Halep! 

Simona Halep a câştigat până în prezent peste 37 de milioane de dolari din competiţiile din tenis. Nu şi-a cumpărat avioane, insule sau alte obiecte excentrice, aşa cum obişnuiesc bogătaşii din lumea sportului, ci a ales să îi investească în afaceri care să îi aducă profit în viitor. Până acum, averea este una considerabilă. 

Campioana a cumpărat un hotel de patru stele în Poiana Braşov,  a construit un complex rezidenţial într-un cartier aflat aproape de malul mării, şi-a mai cumpărat un teren foarte valoros în zona Lacului Snagov, iar anul trecut a dat undă verde la construirea unui bloc rezidenţial cu apartamente de lux, în zona de nord a staţiunii Mamaia.


    Complexul este în  Mamaia Nord, foarte  aproape de plajă
Complexul este în Mamaia Nord, foarte aproape de plajă

Alături de fratele ei Nicolae şi de unchiul Iancu, care se ocupă de administrare, la 500 de metri de plajă şi 1,5 km faţă de centrul staţiunii, a apărut Complexul  Lotus Studio care face parte din Halep Group, firma Simonei. 


    Camerele sunt  spațioase și  decorate cochet
Camerele sunt spațioase și decorate cochet

Studio Lotus oferă cazare cu WiFi gratuit şi TV cu ecran plat, apartamentele sunt decorate în nuanţe calde de albastru, bej şi gri, dispun  de o bucătărie practică, au balcon şi loc de parcare.Tabăra de vacanţă Năvodari este situată la 5 km de apartament, iar parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia se află la 6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 14 km de Studio Lotus, potrivit informaţiilor de pe Booking.

Cazare de 1 Mai: 1.500 de lei

Cei care vor să se cazeze pe timpul vacanţelor în blocul Simonei Halep vor plăti un preţ specific zonei de Nord. Spre exemplu, pentru cei care vor să-şi petreacă weekendul de 1 Mai în Mamaia, vor plăti pentru două nopţi de cazare, de vineri (30 aprilie) până  duminică (2 mai) o sumă de aproape 1.500 de lei per apartament.

Este acelaşi preţ pe care îl oferă Hotel Iaki de patru stele, pentru acelaşi sejur, pentru două persoane, cu mic dejun inclus. Nu este o diferenţă mare, însă pentru cuplurile cu copii apartamentele Simonei Halep sunt o variantă mult mai bună. Apartamentele sunt gata în proporţie de 80% şi pot fi deja închiriate direct pe pagina lor de Facebook, sau pe Booking.com. Interesul a devenit cu atât mai mare cu cât pagina a fost promovată de însăşi Simona Halep pe contul ei oficial de Facebook, care numără aproape 2 milioane de urmăritori. După cum aţi citit în Click! în acelaşi bloc, toate apartamentele de la parter au fost achiziţionate de Ilie Năstase. Acesta a cumpărat două apartamente pentru fiicele sale, Alessia şi Emma, şi unul pentru nepotul său, Ştefan. Aşadar, turiştii îşi vor putea bea cafeaua, la vară, în compania celebrităţilor.

Simona se iubeşte cu un om de afaceri

De doi ani, Simona Halep se iubește cu un afacerist în vârstă de 40 de ani. Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, cu o avere considerabilă și cu mai multe firme deschise în România. În 2002, Iuruc a înființat agenția AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Acesta are un mariaj scurt la activ, divorțand după doar șapte luni de Liana, în anul 2018. La puțin timp după divorț, a cunoscut-o pe Simona. Toni și Simona fac un cuplu frumos! 

Citește și: 

EXCLUSIV Uite ce vilă cochetă și-a luat Simona Halep în București! Iubitul ei, Toni Iuruc, e șef de șantier

Simona Halep a investit într-un complex rezidențial de lux în Mamaia. Cum arată apartamentele de închiriat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net