Cahill i-a limpezit mintea Simonei

Ultima actualizare:

    Simona Halep  este pe locul 4  în clasamentul  mondial
Simona Halep este pe locul 4 în clasamentul mondial

Simona Halep a debutat cu dreptul în turneul de la Shenzhen, câştigând greu (6-1, 3-6, 6-3) în faţa sârboaicei Jelena Jankovic. Jumătate din merite i se cuvin însă tehnicianului Darren Cahill.

Sezonul 2017 a început cu emoţii pentru Simona, care a avut nevoie de trei seturi pentru a o depăşi pe fosta lideră mondială Jelena Jankovic. În primul tur al competiţiei din China, jucătoarea noastră a riscat mult, lăsându-i adversarei setul al doilea. Apoi, la 3-2 pentru Halep în manşa decisivă, Jankovic a cerut un time-out medical, iar românca şi-a chemat antrenorul din tribune. “Trebuie să găsim o cale spre victorie. Limpezeşte-ţi mintea şi luptă pentru fiecare punct. Asta e cheia, nu complica lucrurile. Aleargă, concentrează-te şi refuză să pierzi!”, a fost mesajul motivaţional al lui Darren Cahill, australianul fiind extrem de priceput la asemenea discursuri. “A fost primul meci din 2017 contra unei adversare foarte bune, deci nu a fost deloc uşor. Sunt mândră că am câştigat în setul decisiv. Mă simt bine la Shenzhen şi vreau să repet victoria de acum doi ani”, a declarat Halep după întâlnirea cu Jankovic. Mâine, în optimi, Simona va avea în faţă o tenismenă fără mare experienţă, cehoaica Katerina Siniakova (20 de ani).

simeon stalpnicul png

Cîrstea o poate ajuta pe Halep 

simeon stalpnicul png

O altă româncă prezentă la Shenzhen, Sorana Cîrstea, are în această dimineaţă un meci infernal în optimi, contra polonezei Radwanska (locul 3 mondial). Dacă Sorana va câştiga, atunci Simona Halep (locul 4 WTA) ar avea şansa de a o depăşi pe Radwanska la finalul săptămânii, cu condiţia ca tenismena noastră să câştige turneul. Tot la Shenzhen îşi continuă parcursul şi Monica Niculescu, care astăzi se duelează cu o favorită a publicului, chinezoaica Qiang Wang.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net